Tegnap 6 órán keresztül vert engem a légkondi, mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap busszal jöttem haza, 6 órás út volt, és egész úton keresztül közvetlenül a fejem felett süvített a légkondi, még a karomat és a lábamat is érte, mintha egyfolytában fújt volna a szél. Ma iszonyatosan fáj a mellkasom, főleg elöl, de hátul a hátam is, a két mellem közt hozzá sem lehet érni. Óvatosan mozgok, mert minden mozdulatra belenyilall. A levegőt kissé nehezen veszem, olyan érzés, mintha tele lenne valamivel a tüdőm, de azért nem annyira vészes. Lázam nincs. Mi lehet velem? 26/N2011. szept. 7. 14:58
1/4 anonim válasza:
Bármi bajod is van, irány egy orvos!
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok az antibiotikumok híve, de ezzel el kell menned az orvoshoz és íratni egyet. A légkondiban van egy úgynevezett legionella nevű baci, ami elég ferőző, durva felsőlégúti betegséget okoz és kezeletlen esetben akár halált is. Erre nem elég a recept nélküli gyógyszer meg a házipraktika.
3/4 anonim válasza:
Egyszer én is így jártam,hűtőt pucoltam a munkahelyemen,közben pedig zúdult rám a hideg levegő.
Másnap behaltam,azonnal írány a doki,írt fel valamilyen
gyógyszereket!
Te is menyj el orvoshoz,megvizsgál és kigyógyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!