12 éves húgom bárányhimlős. én már voltam, barátnőm is, de az ő 4 éves kishúga még nem. Elkaphatja közvetetten rajtunk keresztül ha mi találkozunk?
Figyelt kérdés
Lényeg annyi, hogy húgom most először himlős, és 10napig kiírta a doki. A mi családunkban már mindenki elkapta anno, így elméletileg mi nem lehetünk hordozók. Barátnőm családja is átesett már ezen, kivéve a 4 éves kishúga. Kérdés az, hogy elkaphatja valahogy a kislány rajtunk keresztül? például ha barátnőm itt van, hazaviheti valahogy a testvérére? Mennyi ennek a valószínűsége?
Előre is köszi a segítséget!
2010. nov. 8. 21:42
1/3 anonim válasza:
hát ha megnyalogatja a hugod a csaj kezét, aztán meg a csaj huga lenyalja a nyálat, akkor lehet. amúgy tipp, hogy negedjétek össze őket, k.rvajól jár, ha 4évesen vége, én 17 évesen kaptam el, és majdnem belehaltam, minél idősebben kapod el, annál durvább.
2/3 anonim válasza:
Elkaphatja rajtatok keresztül is. Egyébként meg tényleg célszerű lenne ha most átesne rajta amig van fertőző forrás a közelben..bár az oviban nagyeséllyel úgyis elkapja a 4 éves kislány is.
3/3 anonim válasza:
Én 30 évesen kaptam el, 3 és fél hétig tartott (nem tíz napig...) Csak az arcomon 46 kiütés volt, a többit nem számoltam.
Jobban jár a kislány, ha elkapja. Vagy ha el akarja kerülni, van már ellene oltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!