Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Elkaphattam a buszon valamit?

Elkaphattam a buszon valamit?

Figyelt kérdés
A napokban a tömött buszon pár elég koszos, és wc erős wc szagú emberek voltak (finoman írtam körbe), talán duguláselhárítók, de nagyon büdös volt a ruhájuk. Szóval tömve volt a busz, és nem nagyon tudtam arrébmenni, és néhányszor hozájuk értem, ettől lehet vmi betegségem? Vagy ha az nem, akkor tetű? Bár arra azt mondják, nem megy át így egy pillanatok alatt, hanem szoros, hosszabb érintkezés kell. Lehet baj?
2009. ápr. 16. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez téged megnyugtat, én már ültem egy részeg/csöves közelében, plusz egy adag hányás mellett álltam. Szerintem semmi bajod nem lesz.
2009. ápr. 16. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre "találták ki" az immunrendszert. Ha jó és erős, akkor nem lesz semmi bajod még ha leköhögne sem, de ha gyenge, akkor elég rájuknézni és már is beteg vagy.
2009. ápr. 16. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megvigasztal, engem hánytak is le, és semmi bajom nincs... :) Valószínűleg semmi bajod nincs, ha egészséges vagy, akkor nem nagy kunszt a szervezetednek.
2009. ápr. 16. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem lesz semmi gond. Fürödj meg, moss hajat, a ruháidat mosd ki. Bár gondolom ezeken már túl vagy. Vegyél be vitamint és ennyi :) A fejedet pár napig még esténként nézzétek át anyukáddal, nincs-e rajtad tetű. De amúgy azért mert az emberek gyakorlatilag nyakig sz.rosak voltak még nem feltétlenül tetvesek :DD nem kell aggódnod. Én álltam már tetves ember mellett a buszon sőt egyszer kiderült, hogy barátnőm tetves, gondolhatod...

Mindenféle mocskos, büdös emberek összefogdostak már főleg a buszon... fujj. Mégse lett gond.

2009. ápr. 17. 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:
A tetvek a rendezett embert szeretik.
2010. jan. 30. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!