Nem tudom hogy mit tegyek, van okom félni?
Figyelt kérdés
felfáztam de úgy hogy nem ilyen egyszeri alkalmak hanem néha előjön. utánanéztem egy felfázásról szóló oldalon. és ott írták hogy súlyosabb esetekben vesemedence gyulladás is lehet. és ezért rákerestem. minden tünet passzolt. :(
nagyon kétségbe vagyok esve hogy most mi lesz.
Segítsetek légyszives. 13 éves vagyok.
2011. júl. 15. 12:55
2/7 anonim válasza:
sokan összekeverik a hüvelyflóra megváltozását, felborulását a gombával, ennek a kezeléséhez viszont kellene egy orvos, illetve megállapításához
3/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és fogalmam sincs hogy mi az amit írtál. eltudnád magyarázni?
2011. júl. 15. 13:13
4/7 anonim válasza:
Tényleg lehet vesemedence gyulladás,de ha lány vagy(mert nem derült ki)lehet petefészek illetve petevezeték gyulladás is.
Csak orvos segíthet.
5/7 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok.
2011. júl. 15. 13:18
6/7 anonim válasza:
a természetes közege, állapota megborul "ott" a dolgoknak, nekem volt, és felfázás szerű tünetekkel járt, megőrültem, úgy kellett mindig pisilni, égett, de nem jött semmi sokszor....ezen doki tud segíteni, ha meg/felfázás, azon is
7/7 A kérdező kommentje:
és neked hogy segített a doki?
2011. júl. 15. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!