Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aftám van? Belülre is terjed,...

Aftám van? Belülre is terjed, de nem vészes. (kép a magyarázatban)

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 10. 10:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, ez annak tűnik, bár nem láttam még ilyen külsőt, de hallottam már róla.

Van rá ecsetelő, bár az a külsőre nem biztos, hogy jó megoldás, mert csúnyán mar, és maradandó heget okozhat...

Szerintem keress fel holnap egy orvost. De már hamarabb is megtehetted volna, mert ez elég nagy.

De addig is olvasgass itt: [link] [link] [link]

2011. júl. 10. 11:15
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm, inkább én is belsöröl olvastam, jelenleg szódabikarbónás víz a csap mellé készítve amivel öblögetek naponta párszor, bioptron lámpa naponta 3x zöld szinnel, és néha fogpiszkálót szódabikarbónába mártogatva "ecseteltem" kívülröl a sebet ami utána sárgás szinre váltott -gondolom elkezdett töle gennyezni- aztán vizes fogpiszkálóval letörölgettem és maradt az öblögetés.
2011. júl. 10. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!