Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért nem szedetik le a...

Miért nem szedetik le a bibircsókot?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nalam annyira alap a kozmetologushoz jaras, mint a fogaszat. Nehany evente legalabb egyszer elmegyek ugyanahhoz a főorvosnőhöz és leégettetem/lefagyasztatom/lemarattatom, kivagatom, stb. azt, ami kinoves, kidudorodas (pl. kidomborodo anyajegy), bőrke, szemolcs, stb.

Mások (koztuk média- és közszereplők is!!!) miért hagynak magukon sokszor hatalmas, gusztustalan szemolcsoket, lifegő bőrkéket éktelenkedni? Pl. szinesz is van, akinek még a szinhazban is a 13. sorbol latom, hogy mi lengedez a nyakán már 15 éve...

De csak a szomszedban is vannak olyanok, akiknek az egesz arcan el van burjanozva teljesen hetkoznapi szemolcsbol vagy 8-10, mar ilyen 2 cm atmerojuek, amiknek annyira érdes a feluletuk, hogy a "krátereibol" nem lehet kimosni vizzel a beleult piszkot, alig birok ránézni, olyan gusztustalan...

A szemolcs eleve virusfertozes, tehat akihez hozzaer vele, megfertozi, es avval, hogy hagyja igy megnoni es a feloletét érdesedni, ujabb korokozok tudnak megulni a kis vájataiban... Miert nem foglalkoznak vele? Kinek nem rontja le a kozerzetét, hogy bibircsok van az arcán, nyakán, dekoltázsán (pl. Kiszel Tündenek is a dekoltazsan egy hatalmas szemolcs van a nyakahoz kozel, pedig modell és mediaszereplo), és nem szégyellnek igy masok elott megjelenni?

2011. júl. 3. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
NEkem is van egy bibircsókom, kinövésem a szemem alatt, a baj az, hogy nagyon közel a szememhez, szinte azon a vékony kis bőrfelületen, ami közvetlen a szemünk alatt van. Nem szemölcs, valamilyen dudor, de kiskorom óta, és emiatt félek, ha kivágnák, úgymond a varrat miatt, lehúzódna a szemem alatti bőr. De teljesen jogosan mondod, egyetértek veled, én is megcsináltatnám, sőt egy majd' egy cm anyajegyet már le is szedettem. Manapság ez rutinműtét.
2011. júl. 3. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

én szeretem az anyajegyet az arcomon, nagyon jólnéz ki.

Nem mindenki olyan mániás mint te.

2011. júl. 3. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Én ugy vagyok, hogy ami zavar, azt megmutatom a dokinomnek, es majd ő dont, hogy 1000%-ig biztos benne, hogy heg nelkul le tudja venni, vagy nem, és akkor vissza szokta utasitani a keresemet. Mindig ezer dolgot mutatok neki, hogy ezt meg azt vegye le, és akkor amivel egyetert csak azt veszi le. Tobbnyire éget, nem mutetrol van szo, sokkal egyszerubb. Kb. 20 perc alatt egy ilyen 50-100 aprosagot szedunk le, olyat, aminek legtobbje csak nagyitoval latszik még.
2011. júl. 3. 20:36
 4/9 anonim válasza:
Ez sztem felesleges. Am azt én sem értem, h a szinészek mért nem szedetik le... Vsz azt gondolják, h ez jól néz ki meg minden. Bár van akinek jól áll, szexszepilük.
2011. júl. 5. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:

De jó egyeseknek, hogy ez a legnagyobb problémájuk! :D

Az én gondom meg az, hogy vannak olyan emberek akik hülye kérdéseket írogatnak ide, és még a helyesírás szabályait sem ismerik. :D

(ez nagyobb gond mint a szemölcs...)

2011. júl. 5. 21:29
 6/9 anonim válasza:
Mert nem szedtem le. BIBIBIÍÍÍÍÍ
2011. júl. 5. 23:31
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát eleg nagy gond (és szerencsere tenyleg nincs nagyobb:)) , mivel fertőz, és én fogekony is vagyok ra, es aztan en viselhetem az anyagi terjheit es testi kinjait a leszedetésnek. Én mar meg is mondom, ha valaki szemolcsos meg akar puszilni, hogy ne.

Valamint ha valaki beszel a TV-ben, akinek van ilyen, en keptelen vagyok masra figyelni, hogy mit mond, meg hogy nez ki, lekoti az undor miunden figyelmemet, es ez nem valami ujkeletu dolog, hanem csecsemokorom ota igy van. Pl. nem tudok elvezni egy szineszi jatekot vagy ropirtot... Az egezs csaladomnak termeszetes, hogy leszedetjuk,, es allandoan beszedtema otthon, hogy mas ember hogyhogy nem undorodik. Olyan ez, mint a fogatlansag vagy a szájszag.

Ti szeretkeznetek olyannal, akinek szemolcse van?... Nem ertem, hogy ez hogy nem az alapveto higienia resze mindenkinek. Ezrek irna kitt, hoyg az intim szor meghagyasa az higieniai hianyossag, ami szerintem hulyeseg, sot az ellenkezoje igaz, de az élősködők meghagyása elfogadott??....:-o Szerintem az embernek ha van egy fertozese, azt meg kell gyogyitani.

Hovatovabb a mehnyakrakot is ugyanaz a virus okozza, mint a szemolcsot... barmelyik cikkben amit a Google-ben talalni, ez áll, miert nincs a koztudatban?:-o

[link]

2011. júl. 6. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Agymenésed van...Kezeltesd magad vagy indíts egy nagy kampányt!

Foglald el magad vmi mással...Nem sok ember kíváncsi a nyafogásodra :D

2011. júl. 7. 13:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem azért vannak még normális emberek is a világon.
2011. júl. 7. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!