Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vásároltok zöldségféléket...

Vásároltok zöldségféléket most, hogy kitört ez a zöldség - invázió? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 06:26
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Mi igen és bárhol. Nem aggódjuk túl ezt a dolgot! Tegnap is 5 kígyóubit vettünk a Tescoba 67 Ft.ért! :D
2011. jún. 5. 06:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Piacon vagy az áruházban. Nem szoktam bedőlni az ilyen híreknek. A H1N1 idején sem paráztam.
2011. jún. 5. 06:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak politika és hisztériakeltés megint! Egyébként meg masszív a mi immunrendszerünk a génkezelt, savas esőn nőtt, túlműtrágyázott, túlpermetezett zöldség-gyümölcsöktől! :)
2011. jún. 5. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán. Ubisalit is ugyanolyan jóízűen eszem, mint a zöldséghiszti előtt. Meg paprika, z.hagyma, paradicsom, eper. Mindenfélét.

Amíg van a kh-akban infúzió, addig bízom benne, h tudják pótolni az elvesztett folyadékot. Ha meg nem - istenkém, valamiben úgyis meg kell halni.

2011. jún. 5. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
spanyolban elek ,a megvadolt orszagban. itt az emberek uborkaval a kezukben tuntettek a nemetek hamisan vadoltak meg a spanyolokat. innen is sok ubi megy haza. nem kell aggodni csak a nemeteknel van fertozott zoldseg!
2011. jún. 5. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Most lettem kész az isteni uborkasalátával.végre valami lenyomta az árakat, persze ez szegény termelőknek nagyon rossz. tuti, hogy spekuláció az egész.

minden évben van valami élelmiszerbotrány...

2011. jún. 5. 07:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kezecske, de azért nem kéne elfelejteni, hogy a németeknek, osztrákoknak mi vagyunk köztudottan az első számú potenciális szemét, illetőleg hulladék ( beleértve a gagyi élelmiszereket is )-lerakó helye, én ezért se veszem talán ennyire cinikusra a figurát, azért mindenkinek jó étvágyat!!
2011. jún. 5. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy félni kéne.

Amúgy nem árt piacokon vásárolni, mert ott van remény, hogy magyar terméket vásárolsz, s még arra is, hogy termelőtől. És nem minden piac drágább!

2011. jún. 5. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!