Vesztek keletről jött ruhát? Kínai boltban vásároltok?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert "kicsit" parás vagyok most ettől a radioaktív dologtól. A ruhákkal nincs baj? Más cuccokkal? Rajtuk nem telepszik meg?(csak komoly választ kérek, cicizni nem kéne...Mást is érdekelhet.)2011. ápr. 8. 08:01
1/4 anonim válasza:
Nem cicizek.
Eddig is, ha csak tehettem, nem vásároltam a kínaiban, hanem hazait vettem, vagy akár turiban vásároltam.
Néhány éve a sógorom vett egy inget a kínaiban, abban ment el dolgozni, s mire hazaért, a bőrét befogta az ing, mindenhol, ahol fedte... képzelheted, milyen rém egészséges!
2/4 anonim válasza:
Én veszek. Bár már nem is annyira olcsók mint valamikor. Találomra nézegess szét otthon. Gyakorlatilag mindenre rá van írva, hogy Made in China. Szóval majdnemhogy semmit nem szabadna venni. Egyébként meg úgy gondolom, hogy jó, lemondok róla, de ha akkora a gáz, akkor úgyis belélegzem azt talán veszélyesebb.
3/4 anonim válasza:
Én szoktam vásárolni,amúgy Japánban volt az a "radioaktív dolog"!Csak ki kell mosni használat előtt, ha meg érzékeny a bőr mindegy!
4/4 anonim válasza:
én csak a kínait engedhetem meg magamnak, sose volt vele semmilyen problémám (pl. kicsípte a bőröm, stb).
és ez a robbanás Japánban történt...
am a thai ruhákat a tanker hajó mélyén gyártják 10 éves gyerekek, mialatt Kínából Törökországba, vagy az Eu. országaiba ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!