Milyen gyakorisággal jártok gyógyszertárba és mit vásároltok ott?
Frontérzékeny vagyok, a férjemnek is sűrűn fáj a feje, úgyhogy igen, jellemzően egy doboz fejfájás csillapító elfogy egy hónapban.
+ ami mindig kell a házipatikába, ezek akkor, ha elfogynak: Fenistil napégésre, csaláncsípésre, rovarcsípésre, nyáron mindig van otthon, kb. egy-két tubust el is használunk a gyerekekre.
Hasmenés elleni szer, lázcsillapító, ragtapasz, amire bármikor szükség lehet. Általában el is fogy, mielőtt lejárna, sajna.
Néha patikában veszem meg a magas faktorszámú naptejet is, meg csak ott kapni a kicsik testápolóját.
Évente egyszer veszek "egyebeket" is, pl. boraxot, kakaóvajat, ilyesmiket.
Csak akkor megyek, ha muszáj. Nem szeretem a gyógyszereket és egyáltalán a gyógyszeripart (nagy lehúzásnak tartom...).
Most kismama vagyok, ezért havonta megyek vitaminért.
De nálunk általában nem fogynak el a gyógyszerek (ha betegség miatt felír valamit az orvos), csak lejár a szavatosságuk. Allergiára is felírtak már nekem 3-4 félét, csak a mellékhatásokat éreztem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!