Ilyen tejes fagyitól (akinek érzékenyebb az emésztőrendszere, mint nekem) lehet hasmenése? . Piszkálhatja az epémet?
Olyan görcseim voltak tőle,mint az állat...és ez nem az első az ottani fagyitól...
Aznap még ittam egy csomó CBA-s őszi lét...lehet ez attól is??
Szia!
Mind a 2 valószínű. Pl. én sem tudom megenni az olasz fagyit (ez így van kiírva, de semmi köze hozzá...), mert megy tőle a hasam.
Viszont a nem 100%-os őszibarack italokba ricinusból csinálják az aromát, ami hashajtó hatású. Ezért én nem is tudom inni...
Szóval mind a 2 hashajtó hatású (nekem biztosan), úgy látszik, neked is.
Figyeltem én is,mert a CBA-s őszi létől nem először volt már ez....hihetetlen...szinte éreztem már,hogy nem esett jól és szerintem az őszi lé sokat bele játszott...
Amíg nem ittam,addig minden rendben volt...most már akkor inkább kihagyom,mert nem tudom mi lehet benne...
nem lehet hogy édesitő volt valamelyikben,vagy mindkettőben?
sajnos nekem is elég kevésféle fagyit bir a gyomrom (a fagyi a gyengém :D)
Lehetséges...vigyáznom kell ezek szerint...
Volt kontaminált vékonybél szindrómám...és akkor minden nap vagy két naponta volt hasmenésem...az mintha visszajött volna és csináltam még egy gyógyszeres kúrát...de szerintem szedni fogok Lactivot vagy Normaflort,mert lehet az segítene még jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!