Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Annyira fáj a torkom hogy...

Annyira fáj a torkom hogy nyelni sem tudok?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, mit szedjek, mit egyek? már nem bírom...estére jön elő de kegyetlen érzés a saját nyálam nem birom lenyelni :(
2011. máj. 29. 01:10
 1/7 anonim válasza:
őő , vegylk streptilst vény nélkül kapható , 1-2 db-tól nekem el szokott múlni és nagyon hatásós cukor.
2011. máj. 29. 01:14
 2/7 anonim válasza:
vegyél*
2011. máj. 29. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
strepsils vagy neo citran és sok C vitamin ;)
2011. máj. 29. 01:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én gyakran küzdök ilyen megfázásos betegséggel és ilyet kaptam egy ismerősömtől

[link]

Nagyon durva.Pár cseppet lenyelve elmulasztja a torokfájásomat,ha náthás vagyok beleszippantba egy pillanat alatt kitisztitja a légutamat is.Meg még amikor hányingerem volt,akkor is pár csepp tökre lenyugtatta a gyomromat és már nem émelyegtem.Szóval csak ajánlani tudom,ha előbb ismertem volna jó pár s.ar éjszakától megkimélhettem volna magam.

2011. máj. 29. 03:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Sós melegvízzel gargalizálás nekem nagyon sokat segített. Ezen kívül tudom, hogy fáj a meleg tea, de mézes meleg tea. Vagy a méz magában.

Tudom, van sok gyógyszer, de úgy vélem, hogy ezek is bejönnek.

Nekem olyan torokfájásom volt mint neked. Nem tudtam nyelni, éjszaka nem tudtam aludni stb. Gargalizálással és teával viszont gyorsan rendbejöttem.

2011. máj. 29. 07:54
 6/7 anonim válasza:
Nurofen :) C vitamin
2011. máj. 29. 21:16
 7/7 anonim válasza:
14%
Igen,válaszolok kérdésedre,annyira fáj a torkod,hogy nyelni sem tudsz!
2011. jún. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!