Mivel mulaszthatnám el gyorsan a megfázásomat? Van egy 1évesem és nagyon nem szeretném megfertőzni. Minden házi praktika érdekel, és hogy milyen gyógyszert vegyek be.
1. Coldrex. Nem tabletta, hanem a "citromízű por". Igaz, hogy azt írja, hogy egy zacsi egy csésze forró KAMILLA teába, és max. 4 óránként, de attól úgy nekem megfájdult a gyomrom. Ezért egy zacsit elosztok (ha kell) 3 csészébe és sűrűbben iszok, mint 4 óránként.
2. Mellé gőzölj!
Első vagyok!
3. Gyógynövényben végy Béres Activál-t. Kb. egy hétig szedj belőle napi 2 szemet. Ezzel az immunrendszeredet visszaállítod a megfelelő szintre. Ebből legközelebb csak akkor szedj "megelőzés-képpen", amikor azt hallod, hogy "jön az influenza!" (Én megelőzés-képpen szedem tavasszal-ősszel kb. egy hétig, és legalább 15 éve elkerülnek a bacik.)
Multivitamin, valamint mega dózisú C-vitamin adag(akár 5000 mg is naponta), rengeteg víz, naponta pár kanál méz a torkodra, és rendben lesz kb 2 napon belül.
Shepard
Gyógyszer elfelejtése (mondjuk azért fájdalomcsillapítót nem árt bevenni), sok C-vitamin-tartalmú gyümölcs, citromos-mézes meleg tea, fokhagyma.
De szerintem, ha nem leszel jobban, menj orvoshoz! Főleg a kicsid miatt....
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!