Mit tehetek torokfájás ellen? Valami házi praktika van erre?
Én amikor érzem h megfáztam kicsit(persze még nem vok nagyon beteg)megiszom 1 doboz narancs juice-t aznap.Eddig mindig hatott hacsak kicsi bajom volt,mert szerintem még időben "elkapta"a betegséget(végülis c-vitamin van benne).
Amúgy még strepsilset szopogass(ezt a fertötlenités miatt)
Amúgy eksüsznek a graifruitmag cseppekre(próbáld ki!).
Pontosan most jutottam el odáig hogy kipróbálom azt a cseppet, ma fogok hozzájutni, úgyhogy remélem az tényleg olyan jó, hogy nem csak ebben, de más bajomon is segít.
Köszönöm a válaszod.
Tantum verde, sterpsils (fertőtlenítésre, enyhe fájdalomcsillapító), meleg (nem forró) mézes tea, sok-sok c-vitamin (500 mg-ból vehetsz be reggel-este 1-1 szemet).
Éjszakára lefekvés előtt, egyél meg egy nagy kanál meleg (Vigyázz ne forró!) mézet!
Kösd be a torkod állott (nem hideg, langyos) vizes ruhával.
Ha nem baktérium okozza, ezektől elmúlik, ha viszont bakteriális, akkor elkerülhetetlen az antibiotikum (ha 2-3 nap alatt nem múlik el, azért menj el orvoshoz)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!