Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Véres és váladékozó köldök....

Véres és váladékozó köldök. Miért?

Figyelt kérdés

2 hete a köldököm felett szúró érzésem volt. Elmentünk az orvoshoz és azt mondta, hogy férges vagyok, de nem, mert kiváltottuk a gyógyszert és nem volt a székletemben semmi.

Tegnap észrevettem, hogy a köldököm véres színű és váladékozik, és nagyon büdös szaga van. Mi lehet a baj ?

2011. ápr. 11. 06:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy voltam télen, váladék és vér együtt... Gondolkozz, ha a köldököd belső részébe folyik, akkor az lehet "vadhús"(felsértette valami): elfertőződhet. Amúgy ha van egy apró(vagy már nagyobb) pattanásszerű pont, amiből a váladék folyik,akkor: érzéstelenítik, letépik a pici húsdarabkát(nem érzed), lefertőtlenítik, 1 hétig vigyázol és jársz vizsgálatra és kész is... Ha nem akkor elfertőzhet, stb...
2011. ápr. 11. 20:57
 12/21 anonim ***** válasza:
szóval menj sebészhez!
2011. ápr. 11. 21:37
 13/21 A kérdező kommentje:
véres színű és most kívül sebes, de belül váladékozik
2011. ápr. 12. 06:15
 14/21 A kérdező kommentje:
kivan pirosodva, de véres színű
2011. ápr. 12. 06:22
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
te jó isten!menjél már a sebészetre!!!!!!!!Nem fogod fel hogy nagyobb bajod is lehet???A mentő vihet be a kórházba,vagy a halottaskocsi a temetőbe!!!Menjél a sebészetre!!!!!Ha anyád mondja hogy nem visz mert ha műtenek elfertőződik,mondd hgy adnak fertőtlenítőt és épp a műtét ment meg!!!!SIESS!!!!
2011. ápr. 12. 10:26
 16/21 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok mit tegyek ? a gyógyszerész és az háziorvos azt mondta, hogy várjunk péntekig
2011. ápr. 12. 15:26
 17/21 anonim ***** válasza:
de akkor mész majd a sebészetre?mert lehet hogy akkorra kaptál időpontot.ezt nemm mondta?és oda kell menned vagy a sebészetre pénteken?
2011. ápr. 12. 17:57
 18/21 A kérdező kommentje:
azt mondta, hogy ha csak csúnya akkor hétfőn menjünk
2011. ápr. 12. 18:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég...hát ez sem egy diplomás orvos...
2011. ápr. 12. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Ne haragudj, de, hogy az anyukád nem tud gondolkodni, az már biztos. Nincs nagyobb tesód, nagynénid vagy valaki, aki elkísérne a sebészetre? Figyelj, 14 éves vagy, de ahhoz már elég nagy, ha kell elmenj egyedül orvoshoz. És ne a háziorvoshoz menj, mert azok csak a receptfelíráshoz értenek, máshoz nem. Ilyen esetben nem kell időpont, ha mégis ezt szajkózzák, nem szabad hagyni magad. Az egészségügy már csak ilyen. Lázas nem vagy? Menj sürgősen orvoshoz! Hol laksz? Ha Fejérben, szívesen elmegyek veled! Ilyen esetben én fogom a gyerekem és viszem. Légy szíves keress valakit, aki elkísér, ha egyedül nem akarsz menni. Megértem ezt is, de menj sebészetre!
2011. ápr. 13. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!