Mi lehet ez? Allergia vagy vírus?
Figyelt kérdés
Kb 2-3 napja folyamatosan folyik az orrom, este volt egy kis hőemelkedèsem is, a kozerzetem sem a legjobb. Tudtommal nem vagyok allergiás semmire, egészségesen elek, sok vitamin sport stb úgyhogy beteg is kb évente egyszer vagyok. Az orrfolyasom mar nagyon durva, szinte víz szerű mar, és hiába fujom csak jobban folyik. Mi lehet ez?2011. ápr. 6. 15:49
1/2 anonim válasza:
Én asztmás vagyok, nekem a legutóbbi asztmás napjaimnál volt így. Semmim nem fájt, csak folyt az orrom, de nagyon durván, meg ugye az asztmás tüneteim.
2/2 anonim válasza:
Én allergiás,és asztmás is vagyok..de egyik sem jár lázzal..Szóval szerintem valami influenza betegséged lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!