Mikor szoktatok kezet mosni? Wc előtt - után? étkezés előtt - után?
előtte azért mert (lány vagyok) sok dolgot megfogok és simán bejuthat a szervezetembe a piszok, a szennyező anyag, a baktérium. utána meg hüje aki nem mos kezet mert annyi betegséget ellehet kapni. meg különbenis undorító mocskos kézzel megfogdosni mindent, pl. ennivalót.
állítólag volt olyan h megvakult egy kisgyerek, és azért mert a játszótérre bevitte valaki a kutyáját, üritett azmeg belejutott a kisgyerek szemébe mivel mászkált...
remélem te mosol kezet..
evés előtt meg.. gondold el ha BKVn utazol, fogoda kapaszkodót.. kitudja kifogta előtted. és úgy eszel utána? ááh
Miután bejöttem az utcáról, tömegközlekedési járművön utaztam, illetve kaja előtt.
WC előtt-után nem, max nyilvános wc-ben, de oda meg nem járok.
Máskor nem. Ne lustuljon az az immunrendszer.
Wc-zés után mindenféleképpen, sőt akkor is, ha a mellékhelyiségben jártam pl tisztítószerért, vagy csak szimplán lehajtottam a wc ülőkét, természetesen otthon. Evés előtt után alap megintcsak, aztán ha valahonnan hazajövök, akkor is levetkőzök, irány a mosdó. Ha pedig olyan dolgot csinálnék, amitől összepiszkolom a kezem, akkor szintén. Lefekvés előtt pedig muszájból, mert ugyebár fogmosáskor vizes lesz az ember keze.
17/F
12.28 as. A krómozott csapokon nem telepednek meg a bacik.
Én néha még szappanos kézzel "áttörlöm" a csaptelepet, mert szeretm, hogy olyan fényes:).
A törcsit meg pár / (olyan helyen, ahol kettőnél több használja)naponta azért mosni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!