Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A híg széklet lehetséges ettől?

A híg széklet lehetséges ettől?

Figyelt kérdés
Hasmenésem volt, voltam orvosnál, felírt antibiotikumot és probiotikumot. Amint abbahagytam az antibiotikum szedését, a székletem megjavult. Ennek ellenére még nem erőltettem túl a beleimet és továbbra is csak pirítóst, banánt és teát fogyasztottam. Ha enyhén is, de néha megint híg a székletem (főzelék állagúnak nevezném). Azt vettem észre, hogy fogytam is. Lehet a fogyás miatt ilyen most már a székletem, mert nem eszem normálisan, ezért egyek rendesen, vagy más bajom lehet?
2011. febr. 23. 10:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem ha már nincs semmi bajod hagyj felm inden gyógyszerrel, a probiotikummal is, és egyél rendesen, változatosan. Én gyógyszerellenes vagyok, és sztem azok is ártalmasak lehetnek valamilyen szinten. A fogyás a sok hasmenéstől lehet, és ha megy a hasad a kellő tápanyag nem tud felszívodni, igyál sokat h ki ne száradj, és egyél normális kaját, nem diétásat, h a szükséges tápanyagok meglegyenek. Jobbulást!
2011. febr. 24. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!