Nagyon vízszerű széklet, mitől?
Az elmúlt 3hétben lelki eredetű gondok miatt nem nagyon tudtam enni (napi egy db keksz, fél kifli), pár napja újra próbálok normálisabban enni, de a napi adag még mindig közel sem normális.
A problémám az lenne, hogy folyamatosan úgy érzem mintha emésztene a gyomrom csak nem éppen a gyomromban hanem sokkal lejjebb. Hasmenésem van, teljesen vízszerű, naponta 2-3x kismennyiségben, de nem kimondottan azóta amióta újra rendszeresen eszek.
Ez ilyen táplálkozás mellett "normális", vagy valami vírus? A diétán kívül mit tehetnék? Egyébként még most is nagyon magam alatt vagyok és csak azért próbálok kicsit enni, mert rengeteget fogytam a pár hét alatt és ez már fizikai rosszulléteket is eredményezett. Szóval lehet hasmenés stressz miatt is vagy ez csak a táplálkozásom ill. betegség miatt van?
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!