Mi a bajom? Hogyan tudok meggyógyulni?
Figyelt kérdés
3 éve folyamatosan, havonta egyszer, begyullad a torkom egy hétre. Orr fújás és rossz közérzet. Ha éppen nem vagyok beteg akkor sem igazán jó a közérzetem. Kaptam már antibiotikum kúrát, kivették a mandulámat, kezelik a refluxomat, kihúzták a bölcsességfogaim, kaptam Bronhovaxomot. Nem segített, nagyon könnyen leszek beteg, és nagyon soká idő (egy hét) mire felgyógyulok. Ha valakinek volt már hasonló és tudja a gyógymódot legyen kedves írja le, mert lassan beleőrülök. :(2011. febr. 20. 00:21
1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy napi két alma +kiegyensúlyozott táplálkozás, ginseng, c-vitamin, vitaminok, alga és egyéb immunerősítő szerekkel is próbálkoztam, sikertelenül.
2011. febr. 20. 00:26
2/4 poiu válasza:
Vagy le vagy robbanva, vagy valami lappangó fertőzésed van, vagy tanítasz. Csináltass egy vérképet első körben, hogy kiderüljön, nincs-e valami megoldatlan dolog a háttérben. (Ha a refluix esetleg a piától van, akkor egyszerű a válasz, de nyilván nem, mert akkor nem kérdeznél).
3/4 A kérdező kommentje:
Teljes vérképet csináltak a 3 év alatt 3szor. Inni nem iszom, nagyon ritkán, egy hónapban egyszer talán. Cigizni sem cigizem. Nem eszem fűszeres és zsíros ételeket sem. Teljesen tanácstalan vagyok. Ittam gyógyteákat, szedek vitaminokat rendeszeresen, egészségesen étkezem, és eszem sok zöldséget, magvakat, gyümölcsöket. :S és hiába minden :S
2011. febr. 21. 09:45
4/4 anonim válasza:
Előre szólok,bocs a stílusért.Én igyekszem normális,kultúrált stílusban válaszolgatni ide,de ez most kibukott belőlem:
No,ezé' eszek én minden héten körömpörköltet sós krumplival.(vagy más hasonló jellegű kaját)
Heti 1x csípős is van,egyszerűen így kívánom.Mellé persze sok gyümölcs és zöldség.+vitamint csak télen szedek(ősztől tavaszig,c.e.n.t.r.u.m),és az ég egy adta világon semmi bajom azon kívül,hogy évente egyszer tavasszal a fiamtól elkapom a hányós-hasmenős vírust,amit 1 nap alatt kifekszem.Nesze neked egészséges életmód,meg magas koleszterin szint,stb...
Ja,az idén már voltam vérvételen(alkalmassági miatt...) Az orvos csak annyit mondott,hogy bárcsak mindenkinek ilyen lenne...nc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!