Megvágtam magam borotvával (2 centi hosszú a seb. ) mit tegyek rá? Mikor fog meggyógyulni? Ugye nem lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
A lábszáramon, és nagyon fáj :S Mit csináljak? Lehet bajom belőle?2009. dec. 6. 21:04
1/5 anonim válasza:
először is mosd le a vért, másodszor fertőtlenítsd le arcszesszel, vagy parfümmel!!!!! Ez nagyon fontos, nehogy elfertőzödjön!!! Nagyon fog csípni, de bírd ki!
aztán jó erősen kösd be, hogy elálljon a vérzés! Ha jó a vérkeringésed pár nap alatt elkezd gyógyulni. Nem lesz bajod, ha fertőtleníted
2/5 anonim válasza:
semmiképp se parfümmel fertőtlenítsd, hanem rendes sebtisztítóval!
3/5 anonim válasza:
1. vagyok. semmi baja nem lesz, ha parfümmel csinálja, vagy arcszesszel!!! Mindkettőben van alkohol, és az arcszeszt sem véletlenül borotválkozás utánra találták ki!!! Tapasztalat a parfümös, nem fog belehalni!
4/5 anonim válasza:
szerintem meg jód-dal fertőtlenítsd: [link] én mindig ilyet használok (tudom hogy már későn írom a választ mert 2009-ben írtad a kérdést és 2012 van, csak mondom, hogy legközelebb ezt használd!! ha lehet)
5/5 anonim válasza:
Lehet, azóta elvérzett a beteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!