Mit tegyek? Menjek vissza az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Nos, előző héten keddtől beteg lettem. Láz, végtag fájdalmak, erős fejfájás és gyengeség volt a tünetem. Szerdán mentem orvoshoz, de pénteken vissza kellett mennem, mert rosszabbul lettem, nem javultam semmit. Azután ezen a héten kedden már mehettem suliba. Viszont elkezdtem újra nagyon köhögni, és ha köhögök akkor a hátamnál fáj egy kis rész, és nemtudom mitől lehet, lehet hogy a tüdőm fáj.. és az erős fejfájás is kezd vissza térni.. És ahova szoktam kapni az injekciókat az a kezem, napok óta fáj. Vissza menjek orvoshoz, vagy ez nem jelent semmit?2011. febr. 12. 16:41
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen menj vissza az orvoshoz a hátfájással nem lehet viccelni, főleg, ha akkor fáj, amikor köhögsz. Nekem is ilyen volt egy betegség után és kiderült, hogy asztmás vagyok:( Persze lehet, hogy csak a vírusfertőzés miatt van az egész, de jobb ha orvos látja.
2/3 anonim válasza:
szia. én ugyanígy kaptam egy tüdőgyulladást, mert az orvosom nem írt fel gyógyszert, pedig 1hete már lázas voltam. nekem olyan érzés volt, mintha beszorult volna a levegő. nade elmentem dokihoz, elküldött tüdőgondozóba, és kiderült hogy tüdőgyulladásom lett, de meg is hallgatott és aztmondta h úgy nem hallatszik. szóval jó lenne ha elküldene tüdőgondozóba, mert lehet tényleg az van neked is. bár ha hallja, akkor lehet nem fog elküldeni. de mindenképp menj el orvoshoz majd.
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, elmegyek
hát én alapból asztmás vagyok 2 éves korom óta.,. szóval tényleg nem vicc..
2011. febr. 12. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!