Lábgombám van kb. jó 8 éve, mit tegyek?
Szia ! Nem tudom , hogy azóta sikerült e megoldani a problémát , de azért mondom .
Így kép alapján szerintem is inkább ekcéma . Nem , nem komoly vagy súlyos betegség . Gyerekkorom óta ekcémás vagyok az egész testemen képesek előjönni a foltok ( szemhéjam , alkarom , lábam , hátam ) . Vannak jobb és rosszabb időszakok de véglegesen meggyógyítani tudtommal nem lehet ( vagy nálam nem sikerült ) elocomos krém ( illetve gyógyszertárban sima krémmel keverve adják/írják fel mert magában a krém kinyírja a bőr pigmentjeit és fehér foltokat okoz + szteroidos )vagy a baba jó rá - legalábbis nekem ez a kettő vált be - .
Ha allergiás vagy az pluszban előhozhatja - így akár lehet a macska miatt is - .
Azért jelentkezik mindig télen mert télen nem szellőzik annyit a bőr mint mondjuk nyáron . Befülled és ez nem tesz jót neki .
Bár , nem tudom hogy egy bőrgyógyász miért nem ismer fel egy egyszerű ekcémát ... szóval lehet , hogy a tied nem is az csak hasonlítanak rá a tünetek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!