Mitől ájulhattam el?
Figyelt kérdés
Szombat reggel, miután felkeltem elmentem a mosdóba és amikor jöttem mentem vissza az ágyhoz,hirtelen elsötétült mindent és az ágy mellé estem.Elvileg vashiányos vagyok,eléggé fáradékony.Ettől is lehetett?2011. febr. 6. 12:44
1/4 anonim válasza:
Leeshetett a vérnyomásod. Azért vizsgáltasd ki magad, de a legfontosabb az lenne, hogy a vashiány megszűnjön, és kezdj el mozogni valamit.
2/4 A kérdező kommentje:
Sose esett még le a vérnyomásom.Szedek vastablettát és folyamatban van a kivizsgálás.Mozogni még nem tudok,mert Októberben volt egy műtétem,de azért a lehetőségeim szerint hogyha tudok mozgok.Köszi!
2011. febr. 6. 13:04
3/4 tissemsilt válasza:
Szia.lehet vernyomas vagy cukorszint.de az jo ha mar folyamatban van a kivizsgalas.lehetoseg szerint tartozkodj minnel tobbet a friss levegon,szabadba,setalj,ha van kiserod az meg jobb,nehogy esetleg ujra eloforduljon az ajulas es akkor nem vagy egyedul.rendes taplalkozas,folyadek potlas nagyon fontos!!es ne gondolkozz mostantol ezen,elofordult,majd kiderul mi volt az oka,addig is csak pozitivan,a negativ gondolkodas magaval hozza a belso felemet h ujra megtorteneik.szoval csak pozitivan.nem lesz semmi gond!!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. febr. 6. 17:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!