Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki lehet bújni a védőoltások...

Ki lehet bújni a védőoltások alól, gyermekeknél? Ki hogyan teszi?

Figyelt kérdés

Ezt olvastam! Elhiszem, mert igaz. És nem szeretném a gyerekemet beoltatni, semmivel a továbbiakban. Mit tegyek? [link]

Jogilag a szülő a felelős a gyermekéért és mégsem! Kötelező a védőoltás, ami nem is lett egy emberöltőn keresztül tesztelve, csak pár évig pár ember bevonásával.

A súlyos mellékhatások,mint pl autizmus, halláselvesztés, szellemi fogyatékosság, krupp, asztma, allergia nem lesznek soha lejelentve az oltóanyaggyártóknak...sok a pénz ebben a bizniszben!!!FELHÁBORÍTÓ!

2011. febr. 1. 14:44
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Megyek beadatom, egyszerre az összeset. Vajon mért nem lehet egyszerre többet beadatni? Ezen már elgondolkodott valaki itt??? Azért nem lehet egyszerre beadatni,mert egy oltás legyengíti az immunrendszeredet egy időre...

Hány kötelező és nem kötelezőoltás van? Ki mit adat be a nem kötelezősek közül? A természetes immunrendszerünk már a múlté lesz, vagyis a multiké. Ha majd nem akarunk egy egyszerű náthába belehalni, akkor védőoltást kell vegyünk. Akkor már nem dönthetünk, meg kell vennünk mindent, amit akarnak, hogy bevegyünk. Ha nincs szükséglet teremtenek mindenre szükségletet. Pl ilyen volt a tavalyi H1N1 botrány is.

2011. febr. 1. 16:34
 32/44 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! Teljesen mindegy,hogy kinek mi a véleménye erről.

A te dolgod,hogy hiszel egy ilyen hírnek,és szerinted mocskosság folyik a társadalomban..Ebben van valami,tényleg vannak mocskos dolgok..

Viszont az meg mások dolga,hogy ők a vakcinában hisznek,hiszen az elmúlt 60-80 év lassan igazolja,hogy mégiscsak van értelme a kötelező oltásoknak,mert ezek segítségével egyes halálos fertőzések amik régebben írtották a gyerekeket,felnőtteket eltűntek..

Azt,hogy az anyuka gyermeke autista lett,az nem feltétlenül a védőoltás miatt következhetett be.Akármi más is lehet,de mivel 100%-osan nem tudták megmondani hogy mi az oka,így kapaszkodni kell valamiben amit hibásnak lehet tartani.Az anyuka esetében a védőoltás..Az ő szíve joga a vakcinát hibáztatni,és nem a genetikát vagy a fertőző kullancsot..

A H1N1 az nekem is egy csalásnak tűnt,de az nem is kötelező..De ez is embere válogatja,hogy ki hisz benne és ki nem..

De az tény,hogy ahogy mi is te is egy adott társadalomban élsz,ahol vannak szabályok,amikkel együtt kell élni.

PL A kötelező oltások beadása,hogy evvel megelőzzük a halálos fertőzések kialakulását. Vagy a törvények betartása is kötelező.

Képzeld el,hogy egyik napról a másikra nem lenne kötelező mondjuk a torokgyík elleni védőoltás (régen sok áldozatot követelt) Te és és egyre többen nem oltatják be a gyermeket,és evvel már meg is adtuk a természetnek a lehetőséget,hogy a torokgyík újra színre lépjen,és gyilkoljon..Vagy a tuberkulózis..A kötelező oltások azért vannak,hogy megelőzzünk egy hatalmas bajt..

Kérdezed,hogy azért mert a te gyereked nincs beoltva az enyém miért halna bele ha be van?? Nos ,látni,hogy nem fogod fel,hogy a betegségek nem kihaltak,csak lappangnak..Bárhol,bármikor felütheti a fejét ha talál egy olyan szervezetet ami nem tud védekezni ellene..A tied nem fog tudni,így bármikor elkaphat egy (maradjunk akkor már a leírtaknál) torokgyíkot..Fertőző nagyon.A gyereket torokgyíkos,és mivel még te sem tudod viszed a közösségbe a többi gyerek közé..Lehet,hogy az egyik gyerek torokgyíkra be van oltva,de az immunrendszere gyengébb,vagy hajlamos az állandó betegségekre..A te gyereked már terjeszti is a torokgyíkot,és akár egy másik gyerek is belebetegedhet.Valószínű,hogy a te gyermeked már meghalt,de sok sok gyerek adja tovább a betegséget,és sokan megbetegednek.A legtöbben túl élik,de lesznek olyan gyerekek akik bár be vannak oltva de a gyenge fizikumuk miatt a torokgyík úgy legyengíti,hogy akár a tüdőgyulladás is elviszi őket..

Kábé így zajlana ha te a közösségbe vinnéd a gyerekedet aki hajlamos lehet a fertőzésekre..

Írod,hogy miért kell úgy élned ,hogy megszabják,hogy mi tegyél..Örülj neki,hogy megszabják,mert képzeld el ha nem lennének törvények amik szintén megszabják hogy élj..Tuti,hogy már valaki talán a torkodat is átvágta volna,pusztán mert nem vagy szimpi neki..

2011. febr. 1. 16:42
 33/44 anonim ***** válasza:
Egyébként nem árt a történelmet is olvasgatnod,hogy régebben amikor nem voltak kötelező oltások akkor mennyi volt a születési életszínvonal,hogy hány anyuka halt meg szülésben vagy hány gyermek nem élte meg az 1 éves kort sem..(nem hiába olvashatjuk,hogy régen 5-10-15 gyermeket is szültek a nők) Azért régen egy sima fogtályogba belehaltak egy csomóan..NA itt a lényeg...
2011. febr. 1. 16:47
 34/44 anonim ***** válasza:

De a kérdésedre a válasz

NEM lehet kibújni sehogy a kötelező oltások alól,mert jegyzik,hogy melyik gyerek van vagy nincs beoltva.HA nem viszed akkor értesítenek,és ha akkor sem viszed akkor törvényt szegtél,és ennek következményét neked kell viselned..

2011. febr. 1. 16:49
 35/44 anonim ***** válasza:

Kérdező: én írtam, hogy hibbant vagy, ami a jelek szerint nem esett jól neked. Talán nem is ezzel kellett volna indítanom.

Viszont ha elolvastad, amit írtam, benne van a megoldás: pont előttem írtad, hogy Németországban nem kötelezők az oltások. Én meg írtam, hogy költözzetek olyan helyre, ahol nem kötelezők az oltások. (még jobban is jártok, mert magasabb az életszínvonal...)

De azt el kell fogadnod, hogy a társadalmak azért léteznek, mert vannak a többség által elfogadott szabályok. Magyarországon sok vitás kérdés van, de az oltásokkal kapcsolatban a társadalom jelentős része egyetért, így nem valószínű, hogy változnának a szabályok.

2011. febr. 1. 17:11
 36/44 anonim ***** válasza:

Àlljunk meg!!!

Németországban lakunk.Mindkét gyermekem kapott oltásokat amiket kell......Ezek mellé lehet oltatni ha akar a szülö.

Az oltásokat nem azért kapják hogy betegek legyenek,mhanem éppen az ellenkezöje.

Miért nincsen "szamárköhögés,tuberkolózis,és társai???

2011. febr. 1. 20:01
 37/44 anonim ***** válasza:

szia!

Én lehet, hogy jobban megértelek, kedves kérdező, mint a többiek, mivel ismeretségi körömben van olyan kisfiú, aki EGY OLTÁSTÓL LETT SÚLYOS FOGYATÉKOS! Se beszélni, se ülni, se járni nem tud, élete végéig lehet tologatni a babakocsiban. Egészségesen született, bizonyítottan kötelező védőoltástól lett beteg.

Ettől eltekintve én biztos be fogom oltatni a gyermeke(i)met, mert kevés az esélye az ilyen betegségek kialakulásának.

2011. febr. 1. 20:42
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi az idegesítő?

Hogy néhány hülye kitalálja, hogy nem oltat, aztán verik a mellüket, hogy mennyire okosak, hiszen a gyerek ugyanúgy nem lesz beteg, mintha megkapta volna.

Miért nem? Mert a többi, oltott ember megvédi. Ha egyre több ilyen féleszű lesz, aki nem akar oltani, akkor majd újra feltűnnek azok a súlyos, halálos betegségek, amelyek régen rengeteg ember haláláért voltak felelősek.

Kicsit olvasgatnod kellene a régi nagy járványokról...

Azért egy kis tuberkolózisnak meg torokgyíknak sokkal nagyobb a rizikója, mint egy oltásnak...

2011. febr. 1. 21:26
 39/44 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Igaz nem az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek a védőoltásról.Hülyeség volt feltenni itt ezt a kérdést.
2011. febr. 1. 21:55
 40/44 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam a kérdésedre!

Újra idézem,hátha nem olvastad el

" De a kérdésedre a válasz

NEM lehet kibújni sehogy a kötelező oltások alól,mert jegyzik,hogy melyik gyerek van vagy nincs beoltva.HA nem viszed akkor értesítenek,és ha akkor sem viszed akkor törvényt szegtél,és ennek következményét neked kell viselned.."

2011. febr. 1. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!