Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki lehet bújni a védőoltások...

Ki lehet bújni a védőoltások alól, gyermekeknél? Ki hogyan teszi?

Figyelt kérdés

Ezt olvastam! Elhiszem, mert igaz. És nem szeretném a gyerekemet beoltatni, semmivel a továbbiakban. Mit tegyek? [link]

Jogilag a szülő a felelős a gyermekéért és mégsem! Kötelező a védőoltás, ami nem is lett egy emberöltőn keresztül tesztelve, csak pár évig pár ember bevonásával.

A súlyos mellékhatások,mint pl autizmus, halláselvesztés, szellemi fogyatékosság, krupp, asztma, allergia nem lesznek soha lejelentve az oltóanyaggyártóknak...sok a pénz ebben a bizniszben!!!FELHÁBORÍTÓ!

2011. febr. 1. 14:44
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
egyébként én pl. asztmás vagyok, de 25 évesen "jött ki", igaz, nagyon enyhe, de erősen kétlem, hogy ez a védőoltásoktól lenne. egyébként sem tudom elhinni, hogy valami mellékhatása az asztma, mert ez egy más jellegű betegség, én legalább is így gondolom.
2011. febr. 1. 15:05
 12/44 anonim ***** válasza:
mondjuk az se tiszta, hogy okozhat egy védőoltás autizmust pl.?
2011. febr. 1. 15:07
 13/44 A kérdező kommentje:
Mennyi idő telt elaz oltás óta? Majd 20 év múlva is mond el ezt, ha szerencséd lesz, hogy nem lett hosszútávú, azaz 20-30 év múlva mellékhatása. Mibe lehet belehalni a kanyaróba? Én voltamminden,amire ma védőoltást osztogatnak és semmi bajom, nem haltam meg...Mondom, hogy azok véleményét várom, akik szintén így éreznekmint én...ne írjon aki a védőoltás szentségéről akar győzködni, mert nem É R D EKEEEEL!
2011. febr. 1. 15:07
 14/44 anonim ***** válasza:
ez a cikk/interjú pedig ott elvesztette nálam bármilyen nemű komolyságát, ahol azt írja, hogy az FBI fenyegeti őket, akár....
2011. febr. 1. 15:08
 15/44 anonim ***** válasza:
te hülye, attól még lehetsz kanyarós, mert védőoltást kaptál, csak NEM HALSZ bele.
2011. febr. 1. 15:09
 16/44 anonim ***** válasza:
72%

Jó pár éve egy magyar házaspár akiknek 3 gyermekük volt megtagadták a kötelező oltásokat a gyermekük részéről.Azzal indokolták,hogy a legnagyobb gyermekük azért lett szellemi fogyatékos,mert születésekor megkapta a kötelező oltást.Persze kiderült,hogy a családjukban volt szellemi fogyatékosság,és az ő esetükben ez öröklődő betegség volt..

De ettől függetlenül nem mentek bele a kötelező oltásokba..

Az oviból és iskolából ki kellett venni a gyermeküket,mert a védettség hiánya miatt ők hajlamosak lettek a fertőzésekre,és ezáltal akár a többi gyermeket is fertőzhetik..Viszont ez avval járt,hogy a gyerekek nem kapták meg a kellő oktatási színvonalat ami szintén kötelező.Így nem jár nekik a családi pótlék,és bizonyos lehetőségek sem..Végül is a bíróságon kötöttek ki,mert eljárást indítottak a szülők ellen,hogy veszélyeztetik a gyermekek életét..A pert a szülők vesztették el,és azóta minden gyerek megkapta a kötelező oltásokat..

Egyébként Németországban is vannak kötelező oltások..

2011. febr. 1. 15:12
 17/44 A kérdező kommentje:

De ha annyira jó a védőoltás NÉMETORSZÁGBAN ÉS A több országban mért nem lehetett kötelezővé tenni???

Egyébiránt meg mért kell kötelezni valamire,ami ennyire jó? Nem fórumozni szeretnék az oltási reklámkampány és pénzelési hátterekről, kérem az írjon, aki nem oltatta be a gyerekét. ÉS MI VAN HA MÉGIS AZ INTERJÚALANYNAK VAN IGAZA?

2011. febr. 1. 15:13
 18/44 anonim ***** válasza:

Hát te teljesen hibbant vagy!

Ez a cikk semmi másra nem jó, csak pánikkeltésre. Tisztázzuk: ha egy valódi orvos valóban az emberek életét veszélyeztető dologra bukkan, vállalja akár a börtönt is érte. Tudod, orvosi eskü.

Nem volt benne semmi konkrétum, ellenben tele van bullshittel.

A kötelező oltások azért kötelezőek, hogy azokat a betegségeket, amelyekben anno a gyerekek 60-70%-a meghalt, visszaszorítsák.

Én nem bánom, vándorolj ki a gyerekeddel, ha nem akarod beoltatni. De ne gyertek vissza, ha lehet. Keressetek egy olyan országot, ahol úgy gondolkoznak, mint te.

Én nem szeretném, ha a gyereked az iskolában megfertőzné és megölné az enyémet, bocsi.

Minden közösségnek vannak szabályai. Magyarországon többek között az, hogy oltasd be. Nem baj, ha nem teszed meg, csak akkor ne itt tegyétek.

2011. febr. 1. 15:19
 19/44 anonim ***** válasza:

Az Antalvalin annyi féligazságot összeírnak, hogy számolni sem tudom...

Vagy te is olyan igazi "földanya" vagy, aki érzéstelenítés nélkül otthon szült, majd nem pelenkázza a gyereket, mert úgyis megérzi magára kötözve, hogy annak pisilnie kell?

Te is kaptál védőoltást, mégis itt vagy. Ezek nem véletlenül kötelezőek. Vagy neked mindegy, hogy a gyereked meghal mondjuk torokgyíkban vagy tetanuszban? Inkább legyél trendi?

2011. febr. 1. 15:20
 20/44 A kérdező kommentje:

Voltam kanyarós. Nem kaptam védőoltást. Nem haltam bele.

Ne sértegess. Én sem tettem! És a továbbiakban ne írj nekem semmit, mert nem a te "okos" beszólásaidra van szükségem!

2011. febr. 1. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!