Kiújuló condyloma fertőzés vagy megint elkaptam?
Egy éve volt egy párom,az exem,akitől condyloma fertőzést kaptam el.Ezután nem sokkal szakítottunk és én elkezdtem kezeltetni magam,ami annyit jelentett,hogy felírtak egy nagyon drága krémet,amit használnom kellett 2 hétig.Használtam is és szépen elmúlt,semmilyen problémám nem volt.Most 1 hónapja van barátom és 2 hete,hogy lefeküdtünk először.Az elsőnél semmi probléma nem volt,csak 1-2 napig csípett a hüvelyem a sperma miatt.Nagyon érzékeny a hüvelyem a spermára.Viszont a 2.szeretkezésünknél észrevettem,hogy viszket a hüvelynyílásom(alulsó része) és mintha condyloma gyanús lenne,bár ez még nem biztos.Eléggé viszket és fehéres színű valamit látok a hüvelyem falán belül néhány részen.A mostani barátomtól kaptam el megint valamit vagy visszatért magától a fertőzés?Mennyi az esélye,hogy megint egy olyan férfit fogtam ki,akinek condylomája van?
Nem furcsa,hogy 9-10 hónapig,amíg nem volt szexuális kapcsolatom minden rendben volt és most,hogy megint élek szexuális életet,visszajött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!