Elkaptam az AIDS-t?!
"4 nap alatt semmi bajom nem volt"
Ezt elírtam.
Ezt akartam helyette írni: 4 NAP UTÁN SEMMI BAJOM NEM VOLT.
Tönkretegyem az elkövetkező húsz évedet? :)
A HIV fertőzés akár 20-30 évig is lappanghat, mindenféle tünet vagy bármilyen kellemetlenség nélkül. Viszont az ember ez idő alatt is fertőző, bár nem is tud róla.
Aztán egyszer csak elkezd működni a vírus, és tönkreteszi az immunrendszert (ez az AIDS), a beteg pedig szépen belehal egy egyébként hétköznapi fertőzésbe (akár egy náthába is).
Egyébként az esélye nagyon-nagyon-nagyon csekély, ugyanis a HIV vírus azért nem bír napokat, vagy heteket levegőn, napfény alatt, szóval ha nem éppen tíz perce húzta ki magából egy fertőzött ember, akkor nem vagy beteg :)
Szia!
Azért ne nyugtalankodj. Nálunk nem annyira gyakoi az AIDS, hogy aggódnod kellene. Ilyen alapon, életed végéig izgulni fogsz, ha bármikor beszerzel egy kisebb sebet, és rohansz orvoshoz? Ilyen alapon bármijen eszköz fertőzött lehet. Tudod, én katona voltam, nagyon sokáig, és megszoktam, hogy minden kisebb sebet azonnal kiszívjak, amíg "tiszta" vér nem folyik belőle. És aztán beragasztom, vagy bekötöm. Semmi bajod sem lesz tőle, ha kiköpöd a véres nyálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!