Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ez hipochonderség?

Szerintetek ez hipochonderség?

Figyelt kérdés
már a nyár vége óta, akármi történik vele, megütöm magam valahol, egyből azt gondolom, hogy valami súlyos bajom van. a hasam már fáj kb, 1 hónapja, vagyis már nem is fáj, csak néha, de fájt, de voltam vérvételen és ultrahangon, és semmi. meg a szivem melletti borda recseg, ha nyomkodom, de erre azt mondták, hogy csak a porc lazult meg, semmi baja.
2011. jan. 14. 20:09
 1/4 A kérdező kommentje:
ja, igen, és gyakran vagyok álmos, fáradt, gyakram émelygek
2011. jan. 14. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű, ha az eredményeid jók és igazán nincs semmi bajod sem, akkor csak képzeled. Minél jobban elképzeled, annál nagyobb esélyed van arra, hogy rövidesen igazán beteg leszel.

Az utóbb leírt tünetek is amellett szólnak, hogy inkább pszichésen vannak gondok.

Fordíts! Képzeld el, hogy te vagy a világ legegészségesebb embere. Hamarosan megszűnnek a tünetek.

2011. jan. 15. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utóbbi tünetek még lehetnek a nagyfokú levegőszennyeződés következményei is. Amennyiben nagyvárosban laksz, hétvégeken menj ki, szívj friss oxigéndús levetőt.
2011. jan. 15. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok, mindig minenért orvoshoz megyek, már egy apró náthánál is. És sokkal többször is vagyok beteg, maióta így gondolkodom. Próbálj meg nem filózni zon, hogy mi bajod van és meglátod, hogy máris jobban leszel:)
2011. jan. 15. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!