A H1N1-nek mik a tünetei?
Én sima naturlandos köptetőt és algopyrint kaptam rá. Nagyon gyorsan helyrehozott.
Bár én már másnap az orvosnál voltam. Szerintem ha tovább várok akkor én is kórházban kötök ki. Mikor megjöttek az eredmények, hogy H1N1 pozitív vagyok úgy telefonált utánam a háziorvos, hogy jól vagyok-e, meg vagyok-e még.
Abbahagyhatnátok ez az ökör H1N1 dolgoz, ugyanis NEM LÉTEZETT!!! Miért kell elhinni mindent amit mondanak?
Olyan göthös voltam tavaly télen, hogy felkelni nem tudtam, elmentem orvoshoz:
- Hát sajnos ez H1N', be kell, hogy feküdj egy kórházba, hogy megkapd a megfelelő kezelést.
Én:
- Aha, persze. Felöltöztem és hazamentem az orvos meg szólongatott, hogy ott hagytam a beutalót. Mondom DIREKT.
Hazamentem, már alig álltam a lábamon, szépen bevettem egy Algopirint, egy bögre tea, kb ez volt 3 napig, szedtem C-vitamint és kész.
Azóta nem is voltam beteg. Idén már nem is voltam megfázva.
Madár influenza pedig NEM létezett, elég okos lehet aki elhitte. Egy egyszerű náthába is belehalhat az ember, könnyen tüdőgyulladást kaphat ami rossz kezelés hatására halált okozhat.
tavaly max félrekezelésben haltak meg, + elütötte az autó és erre fogták...
Sok marhaságot összehordanak de ilyen szutykok nem léteznek!
Egyszerű nátha, megfázás, meghűlés. Meg a többi súlyosabb, de ilyen csirkenátha meg marhagörcs, disznóvész meg nem tudom mik voltak itt... Egy sem volt igaz... média maszlag.
Köszönöm :)
Jobb ha ennek hisztek, mert előbb meghaltok azoktól az injekcióktól amiket az ilyen média-vész-betegségek ellen adnak mint magától attól ha létezne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!