Ezek lehetnek a H1N1 tünetei?
Akik osztani akarnak azok ne írjanak. Köszönöm.
Na szóval vagy 3 napja fáj középen a mellkason mintha mázsás súly lenne rajtam levegőt is alig kapok. Lázam is volt 38.5 °C fokos. orvosnál voltam kiírt egy Anitbiotikumot (Fromilid) de semmit nem mondott az égvilágon :S Amúgy is az a kivizsgálás kb. 5 perces ha volt a gyógyszerek felírásával együtt.
Akinek volt már tapasztalata vagy bizt6osat tud az válaszoljon kérem.
menj vissza anyádba és olvasd el figyelmesen a kérdést legközelebb..
"Akinek volt már tapasztalata vagy bizt6osat tud az válaszoljon kérem"
13:51 H1N1 paranoid? :D azigen..
Ezek szerint te nem vagy PARANOID.. ezért valószínű, hogy nem oltattad be magad, essél túl azon amin én megyek keresztül és majd meglássuk ki a paranoid öcsém.
B*sszus de bírom mikor ilyen h*lye idióta f*szkalapok osztják itt az eszet...igaza van a kérdezőnek...menj vissza any*dba...
Amúgy nekem is ez a bajom, én is kaptam antibiotikumot(ugyanazt mint te) meg szopogató tablettát. Szóval ugyanabban a helyzetben vagyok mint te.Nekem sem tartott 5 percnél tovább a vizsgálás..de szerintem megnyugodhatsz mert nem hiszem hogy h1n1 lenne.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!