Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan kezeltethetném ki az...

Hogyan kezeltethetném ki az allergiámat?

Figyelt kérdés

az van hogy kb 14 éves koromban kijött az allergiám kutyákra(meg porra meg pollenre de ezek most jelen esetben lényegtelenek, szerintem)

ezzel még nemis lenne problémám mer nincsen kutyám de a barátnőmnek van

nagyon aranyos kutya és én is nagyon szeretem de eddig összesen egyszer simogattam meg és akkor is csalánkiütéses lettem és midnenem viszketett

hallottam arról hogy az allergiát lehet kezeltetni hogy szinte ne legyen tünet

és azt szeretném tudni hogy van-e egyántalán ilyen.

és ha van akkor mennyibe kerül és hogy megy ez?

és ha nincs akkor a kálciumon kívül mit ajánlotok a tünetek enyhítésére vagy eltűntetésére?

2011. jan. 8. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia, a kérdésedből ugy érzem, hogy még nem hallottál arról, hogy az allergia azért alakul ki, mert legyengül az immunrendszer. Ezért, ha nem akarsz életed végéig veszélyes mellékhatásokkal gyógyszereket szedni, akkor légyszives nézz utána annak, hogy a nagy!!!dózisú vitaminokkal milyen eredményeket ért el Dr. Lenkei Gábor. Az interneten, a honlapján megtalálsz minden szükséges információt ahhoz, hogy dönteni tudj. Ajánlom, hogy először is olvasd el a Cenzúrázott egészség c. könyvét.
2011. jan. 9. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!