Kiveszik a mandulámat, hogyha én elmegyek és azt mondom hogy szeretném kivetetni? Mandulakő van rajta és nagyon zavar.
Figyelt kérdés
Már régebb óta van ez az egész, rossz a szám íze/leheletem emiatt. 1 hónapja vettem észre hogy tulajdonképpen ez mitől is van, és a mandulámon a résekből kitudok szedni ilyen csomókat.. utánanéztem és rájöttem hogy mandulakő és mások is szenvednek ezzel. Viszont én már nagyon kivagyok tőle, elég sokat kiszedtem már a mandulámból, de még érzem hogy van ott valami, csak nem látom. Olvastam hogy sokszor a piszkálással befelé is nyomódik ez a cucc. Szeretnék megszabadulni ettől a gondtól, mert ez későbbiekben még több rosszt okozhat nekem, pl a térdeim szoktak fájni tőle..
Ha elmegyek dokihoz, lehetséges hogy kiveszik? Már nagyon elkeseredett vagyok, hogy semmit nem tudok vele kezdeni és nem akarok ezzel együttélni :(
2011. jan. 6. 20:05
11/11 anonim válasza:
Bár két évvel ezelőtti kérdés de kiváncsi vagyok azóta hogy vagy?? kivették a mandulád? írj ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!