Tegnap óta nagyon megy a hasam. Utalhat fertőzésre? Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap óta nagyon megy a hasam. Először csak Bolus adstringest vettem be(bélfertőtlenítő) + elkezdtem diétázni.
Úgy tűnik, ez nem sokat használt, semmi javulást nem tapasztaltam, plusz elkezdtem deréktól lefelé fájni. Főleg a térdeim..vagy nem is tudom.Olyan érzés, mintha sokat gyalogoltam volna...Szal ma elkezdtem széntablettát szedni. Lázam nincs meg egyéb panasz semmi. Ha nem muszáj, nem megyek orvoshoz.
Tudna vki esetleg segíteni, h hogyan kúráljam magam?
2009. jan. 28. 14:53
1/3 anonim válasza:
Folyadékot mindenképpen igyál, sokat, nehogy kiszáradj. Tartsd a diétát. Egyél főtt burgonyát, rizst. Lehet gyomorvírus, fertőzés ételtől, de más is. Pihenj, ha holnapra nincs jelentős javulás, mindenképpen menj orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi:)
Azért remélem lesz vmi javulás
2009. jan. 28. 16:33
3/3 anonim válasza:
egyél háztartási kekszet és igyál sok teát(lehet gyógytea is,csak ne legyen hashajtó hatású)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!