Mivel szüntethetném meg a köhögést?
Figyelt kérdés
Kb hétfő körül megfáztam, és azóta a náthám szinte teljeen elmúlt, de tegnap kb estefelé elkeztem csúnyán köhögni, addig csak kicsit köhögtem, ami náthánál normális. Már pár napja eszegetem a ládzsás utifű szirupot, de valahogy nem hazsnál, mert ugye azóta csak rosszabbodott a helyzet. Orvoshoz ugye most nemigen tudok menni, mert nem rendel, ügyeletre meg ezzel sztem nem érdemes..2010. dec. 25. 20:06
1/2 anonim válasza:
A hagymatea nagyon hatásos köhögésre. A hagymának lehúzod a külső héját, de csak az első réteget, és felteszed az egséz hagymát, annyi vízzel, hogy ellepje. Forralod 10 percet, majd bögrébe töltöd, és megiszod. Nem mondom, hogy hú, de fimon, de azért iható.
A neten többféle receptet is találsz az elkészítésére, de nekem nem jöttek be a cukros változatok.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, már ezen is túl vagyok, de valamennyit javult talán a helyzet.
Bár nem tudom, hogy a szirup, a hagymatea, a c-vitamin, vagy a tény, hogy meg akarok gyógyulni a leghatásosabb...
2010. dec. 26. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!