Hogy szüntethetem meg ezt a köhögést?
Figyelt kérdés
Pár napja elég csúnyán köhögök!olyan mintha lenne valami a torkomba és az irritál ás mindig felköhögöm de néha már meg tudnék fulladni.nem tudom mit tudnék tenni hogy elmúljon! ACC-t ittam de semmi hatása.van valami bevált házi recept?2009. okt. 14. 18:17
1/8 anonim válasza:
köhögés ellen nagyon jó a mucopront. de ettől függetlenül kezelned kell a köhögés okát, nehogy elhanyagold, ugyanis ez a gyógyszer megszünteti a köhögési ingert.
2/8 anonim válasza:
Sem a mucopront sem az ACC nem csökkenti a köhögési ingert mindkettő a nyákot lazítja fel és így segíti felköhögni.
Ha ennyire komolyak a panaszaid akkor menjél el háziorvoshoz mert lehet , hogy valami olyan légúti fertőzésed van ami házi módszerekkel nem kezelhető.
3/8 anonim válasza:
első vagyok. de, gátolja a köhögési ingert. :) ezen éltem tavaly egy hónapig.
4/8 anonim válasza:
Én meg orvos vagyok és tudom , hogy nem gátolja:)
5/8 A kérdező kommentje:
Azt vettem észre hogy csak akkor köhögök fulladósan amikor zárt helyen vagyok!HA levegőn akkor csak néha köhögök!Nem tudom mi lehet ez már rengeteg teát ittam mézzel de semmi hatása..
2009. okt. 15. 18:30
6/8 anonim válasza:
és kedves doki, szedtél már be mucoprontot?:P
7/8 anonim válasza:
én meg gyakorlott páciens vagyok, és tudom, hogy gátolja.
8/8 A kérdező kommentje:
ma voltam ügyeleten és kiderült h tüdőgyulladás. a gyógyszer "csak" 5000 ft volt..
2009. okt. 17. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!