Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt olyan aki ekcémás?...

Van itt olyan aki ekcémás? Szeretnék kérdezni pár dolgot!?

Figyelt kérdés

Hirtelen egyik napról a másikra valami ekcémás kiütéseket váltott ki nálam...okot sajnos nem tudnak mert ahhoz allergia vizsgálat kellene amit most nálam nem tudnak elvégezni mert terhes vagyok.

Nálatok akiknél szintén egyik pillanatról a másikra jött ki mi okozta???

Próbálok rá megoldást találni mert nagyon kellemetlen hogy viszketek meg mindenből hypoallergént használok....

Van rá esély hogy elmúlik? És ha vegyszertől és nem ételtől jön elő akkor egész életemre így marad már ?

Ha van kedvetek meséljetek bővebben légyszi!

A másik h itt az ünnep erre egy kis sminket sem tudok felrakni hogy ne tűnjek vmi menekültnek....Ti sem tudtok sminkelni vagy van aki bírja ?(persze ez mellékes a viszketés melett)

Most eldöntöttem nem eszem tejterméket...hátha jobb lesz...van más tipp esetleg?

2010. dec. 22. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Használj bőrre permetezve ezüst kolloid oldatot, az terhesség alatt sem árt szerintem. A bőrgyógyászaton szteroidos krémet adnának, azt biztos ellenezné a méhészed. Én a babámnál használom az oldatot, és jó.
2010. dec. 22. 15:09
 2/4 tetris ***** válasza:

Nekem a kezemen, és az újjaimon van ekcéma, vörös, hámló foltos. De nem viszket. Nálam a Jar mosogatószer használata után erősödött meg az ekcéma. Viszont gumikesztyűben olyan ügyetlenül mosogatok, hogy minden poharat eltörök.

Most próbálgatom a többi mosogatószert, hátha azok nem ilyen erősek. A Cif is túl erős nekem.

Hallottam én is, hogy az ekcéma tulajdonképpen egyfajta allergia, és hogy méregteleníteni kell. De én szeretek enni, és nem szívesen mondanék le semmiről.

Úgyhogy kenegetem kenőcsökkel, és bosszankodom, hogy nem használ semmi.

Most jut eszembe! Még nem próbáltam ki, hogy használ-e az olivaolaj.

2010. dec. 22. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a fülemben volt ekcéma a Pur mosogatótól.

Szerencsére kiderült, mert az ellenőrzésnél negativ volt, ahogy hazamentem utána, rögtön mosogattam, éreztem a viszketést, visszamentem, és ujra kijött.

Nekem a Cif senzitiv vált be.

Nem is mosogatok máshol, csak otthon :-)

Sajnos nagyon nehezen lehet megállapitani mitől van, mert valamit nem szeret a szervezeted.

Az arcomon egy uj krémtől lettek az egyik alkalommal vörös hólyagok, és mivel muszáj volt dolgozni menni, igy csak egy idő után tudtam gyógyszertárba eljutni, eredmény: kalcium injekció ivás.

Ekcámára a kezemnél, ha a sok munka után kiszárad néha , Flucinárral kenem. Nem igazán szerencsés, de az vált be.

Az arc már kicsit kényesebb, mert a steroidtól kiszőrösödhet.

Amikor napallergiám még nem volt kezelve, vagyis rosszul, mert nem jöttek rá, mitől van hólyagos rákeményedett páncél a szám körül, kentem mindennel a cél érdekében annak ellenére, hogy tudtam nem volna szabad. Hát, kevés szőr lett az eredmény a száj körül...

Egy jó bőrgyógyász, és remélhetőleg tud valami érdemleges krémet javasolni.

Gyógyulást

2010. dec. 22. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez eddigi válaszokat!

Én már 5 bőrgyógyászt fogyasztottam el ...ebből 3 at nem érdekelt hogy terhes vok és szteroidos krémmel nyomatott vna....komolyan kész katasztrófa nálunk a bőrgyógyászat!!!

2010. dec. 23. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!