Hogy lehetnék még ma 2 "beteg"?
Figyelt kérdés
Ezen a héten hiányozni szeretnék a suliból. Az utóbbi időben 2x voltam már beteg egymás után (tényleg beteg voltam) de még ma este valamivel elő kell ugornom, hogy holnap elmehessek az orvoshoz. tegnap óta "fáj a fejem és a torkom" ( valamiért tényleg piros a torkom) a lámpa alatt van a fejem, hogy "lázas legyek", de kellene még valami olyan, amit nem tudnak úgy ellenőrizni, mint a piros torkot. Ne nézzetek hülyének, nem kell oltogatás, NORMÁLIS válaszokat kérek.2010. dec. 12. 21:24
1/6 anonim válasza:
Hasmenés - ha eléggé eltorzult fejjel mész a dokihoz, el fogja hinni, mert nem tudja ellenőrizni. De szinte bármilyen emésztőszervi probléma is jó.
Vagy vesefájdalom - max UH-ot csinálnak és vakarják a fejüket.
Migrén - ez se ellenőrizhető.
Nőgyógyászati görcsök (ha lány vagy), ha fiú, akkor prosztata - gáttáji fájdalom, ami vándorol a farpofákra és a "csomagra".
2/6 anonim válasza:
hasmenés?
egyél-igyál össze gyorsan mindent (hagyma-hal-leves-tea-tej-sör)
tej+sör garantált
3/6 anonim válasza:
Minek csináljon magának tényleges hasmenést? Nem fogják bilire ültetni és körbeülni az orvosnál.
4/6 A kérdező kommentje:
esetleg ha a torokfájás átterjedne a fülemre? Régebben ez volt, a számtól a fülemig mindenem fájt.
2010. dec. 12. 21:39
5/6 A kérdező kommentje:
hánytatni hogy tudom magam? kipróbáltam a sört és a tejet, de nem jött be.
2010. dec. 13. 14:18
6/6 anonim válasza:
de minek hánytatnád magad, lüke aladár. mondd az orvosnak, hogy megy a hasad, hányingered van, émelyegsz, rossz a közérzeted, nagyon gyengének érzed magad. azt fogja mondani hogy maradj otthon, egyél kekszet,igyál nagyon sok teát hogy ki ne száradt, meg ad valami hasfogót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!