Igaz az hogy a vizelet ivástól meg lehet gyógyulni?
Ööö, kedves 20:19, régen pl a kelták meg voltak győződve róla, hogy egy kövön lévő lyukon átbújva minden betegséged meggyógyul. Egyes ősember törzsek meg voltak győződve róla, hogy a tetoválás gyógyítja a reumatikus panaszokat...
Szóval maradjunk annyiban, hogy a test által kiválasztott méreganyagok újra a szervezetbe juttatása biztos, hogy nem csodaszer az asztma ellen... :)
Kedves Sir!
A beteg nem asztmára issza, hanem húgyúti megbetegedésre. Ez a terápia még az indiaiaknál sem szerepel, pedig ők elég érdekes egy népség. Én kívánom, hogy legyen neki jó, és hasson a "gyógyszer".
Dolgoztam ügyfélszolgálaton és az egészségügyben.. szóval igencsak tisztában vagyok vele, hogy mennyi végtelenül buta, ostoba, reménytelenül tudatlan ember van.. de ez! hát ez kész, ez mindenen túltesz.
Hogy valaki ne tudja azt, hogy a vizeletivás csak akkor hatásos, ha minden 10 milliliterhez egy kávéskanál fekáliát is elfogyaszt! Na hallod! Viszont akkor mindenre jó, örök életet, sőt mi több, örök fiatalságot és 300-as IQ-t biztosít, sőt 30 centis lesz tőle a farkad és szárnyaid is nőnek, sőt átlátsz a falon és gyorsabb leszel, mint a villám, a szuper erőről nem is beszélve.
Szóval hajrá!
Ne bántsuk már szegény kérdezőt !:)
Én is hallottam már ezt a hiedelmet,hogy a vizeletivás egészséges.Nagyanyám pedig mesélte,hogy fájós testrészt borogatni jó vele.szóval,szerintem ez valami féle félreértett "természet gyógyászati",ősi módszer lehet.Én viszont nem alkalmaznám,egyrészt mert elképesztően gusztustalan,azt hiszem bele is halnék az undorba,másrészt pedig,még ha vannak is vitaminok és esetleg gyógyhatású anyagok a vizeletben,akkor is ott vannak a káros méreganyagok!Ma már szerencsére nem szorul rá senki,mert vannak gyógyszerek,vagy gyógyfüvek,amiket akár saját maga is összegyűjthet a mezőn vagy útszélen és százszor egészségesebb.
Nem, itt egy tanulmány:
Talán egyetlen gondolat!
Valóban szükségtelen vizeletet inni, vagy székletet enni. De azért más kontexusban undorodni sem szabad tőlük. Ez a mi végtermékünk. Állapotából a szervezet egészségére való számtalan következtetést lehet levonni Ahogy tudjuk, vizsgálják is. Szal sem fetisizálni, sem undorod nei nem kell tőle. Ugy kell bánni vele, hogy az, ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!