Természetes módszerekkel gyógyulni a rákból? Van, akinek sikerült?
Figyelt kérdés
6 éves kisgyerek,műtét után,még nem biztonságban.2011. febr. 12. 10:19
1/5 anonim válasza:
Sokat hallottam a deutérium mentes vízről. Elvileg úgy hat hogy az egészséges sejtek teljesen jól megvannak, de a betegek elpusztulnak a deutérium hiánya miatt - vagy valami ilyesmi. itt van róla részletesen --->
Vagy csak írd be a google-ba hogy: deutérium mentes víz
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. febr. 12. 11:41
3/5 anonim válasza:
Igen, sokaknak sikerült már. Teljes életmódbeli változás, jobbára nyers, zöld ételek fogyasztásával, nagy dózisu multivitaminkészitmények szedésével, és rengeteg szeretettel sikerülni fog! Akármilyen tipusu rákból lehet gyógyulni, még akkor is, ha áttétek vannak, csak meg kell érteni hogy miért alakul ki.
4/5 anonim válasza:
Erről a vízről én is hallottam már és mindenképp kipróbáltatom az imádott anyósommal,műtét után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!