Cukorbetegek milyen gyakran hany szuras utan cserélitek ki az ujjbegyszuroban a verveteli landzsat?
Figyelt kérdés
ápr. 15. 15:51
1/6 anonim 

válasza:

Elvileg mindig kene, de en azt csinalom hogy ha napon, esetleg par napon belul tobbszor hasznalom akkor csak lehuzom a veget azzal az alkoholos pamaccsal amivel a szuras helyet elotte.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szurod meg az ujjad vele miközben lehúzod a pamanccsal?
ápr. 15. 16:17
3/6 anonim 

válasza:

Én még nem cseréltem! Pedig több tucat lándzsám van. Mivel maga a lándzsa egy újhegy bökö készülékbe van. Igy jól védet. Persze nem steril. De nekem ebből soha sem volt még problémám.
4/6 anonim 

válasza:

2 miert szurnam meg. Cukorbeteg vagyok nem parkinson koros.
3 kb mindenkinek abban van, dokinal szurnak csupaszon ha nekik egyszerubb ugy, es senki nem szorja szanaszet az ujra hasznositando landzsakat.
6/6 anonim 

válasza:

Nem tudom mit csinaltok, en 2-3 hasznalat utan mar azt is erzem hogy tompa, nem szur hanem roncsol. Ha nem gondolnam higienikusnak cserelni, akkor is megtennem azert hogy jol mukodjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!