Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vírusos szemölcs kezelés?

Vírusos szemölcs kezelés?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve van a kisujjam körmöm tövében egy valami amit én azt hittem ganglion,erre 2 bőrgyógyász is közölte szemölcs mondom fa…..a és mégis hogy lehet hogy nem terjedt el??

A dokinő azt mondta kezeljem az ecsetelővel amit adott 24 óránkétn áztatás után szedjem le vágjam le a felületét!

De az ecsetelőre az van írva hetente 1x

Most mikor hazajöttem sajnos 2x is bekentem mert nem láttam rajta semmit hogy kentem volna!!

És picit fáj!

Ugye nem rohad le reggelre az újjam??😄

ápr. 15. 21:12
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Miért rohadna le? Ez a bőrrétegben van, alatta lévő szövetek nincsenek roncsolva.
ápr. 16. 07:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Meglestem napközben teljesen ilyen fehér lett a teteje ,ezt kell levágnom kisollóval??
ápr. 16. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Levágtak és rácsöpögtettem ezt a szar löttyöt csillagokat láttam annyira csípte ez tuti nem szemölcs!!
ápr. 16. 16:16
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mert mondjuk azt nem szabad nyílt sebre ráönteni.
ápr. 16. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Ne bassz……l fel utolsó tegnap délután raktam rá a löttyöt ,és ma mivel 24 óra mulva kell lecserélni a kötést ,és most vágtak le a fehér részt !

És most let sebes !

Akkor ki a szart csináljak vele?

Hagyjam így es fertőtzzeo mindenkit ??

ápr. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!