Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vírusos szemölcs miért alakul...

Vírusos szemölcs miért alakul ki újra 2 év utan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

2 eve volt hogy az ujjamon, tenyeremen, talpamon megjelentek ezek a vírusos szemölcsök.

Először azt hittem tyúkszem, majd orvos mondta mi ez, és hogy a HPV egyik fajtája okozza.

Most megijedtem hogy újra észre vettem egyet ma az ujjamon, olyan mintha az lenne ujra.

Igy nagyon aggódom, hogy valami komoly betegségem van, és ezért jelenik már meg másodszor is ez a vírusos szemölcs.

Milyen betegségek állhatnak ennek a háttérben?

Olvastam olyat is, hogy összefüggésben van a méhnyakrákkal is....

Valaki nyugtasson meg, nagyon félek.

27 éves nő vagyok.

Köszönöm

ma 20:04
 1/1 anonim ***** válasza:
A vírus nem kiirtható a bőrből, sajnos újra előjöhet. Nekem is volt vagy 10x a kezemen, legelőször kb. 12 évesen, utoljára 45 évesen szedték le. De volt, hogy magam távolítottam el. Női bajom viszont nincs és a jobb kézujjaimon kívül nem is terjedt sehova. Ne nyúlkálj "oda", amikor van a kezeden.
ma 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!