Egy ilyen pukli szerű valami jelent meg rajtam, - kép - nagyon intenzíven fáj. Mit tegyek?
most genny is folyt belőle. illetve amit másképp csináltam, amiket korábban:
sok olajos pattogatott kukoricát ettem az ilyenek már korábban is kihozták nálam a pattanást arcon, de ez most intim helyen lépett fel
illetve fürdősót használtam, amit még korábban soha, és pont erre a helyre raktam a kádban

Szombaton nem rendelnek általában, de szokott lenni hétköznap este 8-ig is rendelés, hogy elmehess munka után. Utána kéne nézned, hova tartozol területileg, ott kell hogy fogadjanak.
Amúgy az ilyen cuccok nagyon kellemetlenek bírnak lenni de általában elmúlik magától. Valószínűleg az orvos tud gyorsítani a folyamaton.

Nem nyitottam meg a képet, le tudnád írni mi ez? Pattanás csak nagyobb? Ami a legdurvább gennyes kelést is begyógyítja az a Mikulic kenőcs. Sajna már nem lehet kapni. Én egy helyről tudtam beszerezni az országból.
Ha nőgyógyászati helyen van akkor cicakafark főzetből ülőfürdő el fog mulasztani bármilyen kelést.

Megnyitottam. Kezeld le Betadine-nel (vattára teszel). Szerezzél be Mikulicot, minden ilyet és hasonlót elmulaszt. Cickafark főzet is elmulasztja 3 nap alatt.
Nagy fazékban készíts egy tömény cickafark főzetet. Beleöntöd mosólavórba, hideg vízzel beállítod, hogy ne legyen forró (jó meleg lehet). Beleülsz 10-15 percre, hogy érje a vízszint a kelést. Este lefekvés előtt. Míg el nem múlik. De a Mikuliccal bekenés és leragasztás is elmulasztja.

köszönöm a tanácsokat.
már kamillatea főzettel kúrálom, illetve betadinnal is többször meglocsoltam
Ma reggel már folyt belőle, és napközben is bőven. Ilyen gennyes véres cucc.
Bemenjek holnap sürgősségire?
Ez a jelenlegi helyzet:
vasárnap, azaz holnap be tudnék menni vidékre, ha foglalkoznak velem
de hétköznap nehéz megoldani a munka miatt...
nem tudom hogy a javulási folyamat az ilyen, ez javulás vagy sem?
köszönöm a tanácsokat.
illetve ha bemegyek a sürgősségire, ott mit fognak csinálni?

Orvos!
Betadine-t sebbe nem kenünk, kamillatea meg szárít és nem steril.
Az meg ott egy tályog -
nekem azt tanították hogy a betadine-t sebbe nyugodtan lehet locsolni
hogy fertőtlenítsen
a tályoggal mit fognak csinálni?
akkor most mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!