Ez vérmérgezés lenne ??
Figyelt kérdés
2 napja elég ramatyul érzem magam , fáj mindenem ráz a hideg , hidegek a vegtajaim..
Eléggé félek hogy ez a vérmérgezes mert volt kb 1 hónapja kis felfázásom pisiléskor csippet és fájt..
Most eljőttem a háziorvoshoz..Nagyon félek mert azt írják mindenhol hogy hamar bele lehet halni a vérmérgezésbe..
ma 08:58
1/5 A kérdező kommentje:
Lázasnak nem vagyok lázás csak ráz a hideg...
ma 09:01
4/5 anonim válasza:
A vérmérgezésnek egyértelmű tünetei és előzményei vannak. A vérmérgezés egy oknak az okozata, következménye.
5/5 A kérdező kommentje:
Nézegetem a tüneteit de lehet hogy csak be magyarázom magamnak..mert ráz a hideg a vegtagjaim hidegek , és olvastam hogy lehet hugyuti fertőzésből is vérmérgezés.
ma 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!