Vérvételkor lehet vérmérgezést kapni?
Figyelt kérdés
Csütörtök reggel vettek tőlem vért, azóta néha kicsit van hogy fájdogál az a karom, illetve minimálisan a szúrás helyénél sárgásabb. Vérmérgezést nem kaphattam? Ha kaptam volna, már lennének tüneteim? A vérmérgezéses piros csíkot lehet nem eszrevenni?nov. 9. 16:39
1/12 A kérdező kommentje:
Ha a seb maga szépnek tűnik, nem lehet azó vérmérgezésről? Mintha lejjebb az alkaromon látnék egy halvány piros csíkot, de nem biztos, hogy ott van
nov. 9. 16:46
4/12 anonim válasza:
Ha nem sikerült ügyesen vért venni és átszúrták az eret, akkor simán belilulhat/sárgulhat, és az fáj pár napig. Mint mikor bevered valahová a kezed pl.
Szóval esélyesebb, hogy ez volt.
A tű meg steril, szóval...
5/12 A kérdező kommentje:
És ha esetelg hozzáért az asszisztens a tűhöz? Nem neztem oda, nert félek, de megkérdeztem utána, azt mondta, biztonságos, minden steril
nov. 9. 16:59
6/12 anonim válasza:
Még ha összefogdosta volna a tüt, akkor sem lehet vérmérgezést kapni ennyitöl
7/12 A kérdező kommentje:
Meg akkor a seb helye is csúnya lenne? :(
nov. 9. 17:04
8/12 anonim válasza:
Értsd már meg, hogy ennyitől lószart sem lehet kapni, nemhogy vérmérgezést.
9/12 anonim válasza:
Nem lehet. Tudod, hogy mekkora a szúrcsatorna? Nem vagy egy kicsit hipochonder?
10/12 anonim válasza:
Tegnap is itt hipochonderkedtél ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!