Vesepanasszal voltam kórházban, kaphatok szepszist? Többi lent.
Sziasztok! Hányással, derékfájással és hőemelkedéssel kerültem kórházba egy hete. Hazaengedtek miután a gyógyszerekre jól reagáltam, azt mondták ha magas lázam van akkor menjek vissza. A háziorvos és egy orvos ismerős azt mondták a folyamatos láz gond csak.
Nekem azóta napi 2x megy fel a lázam, de 1 lázcsillapítóval simán fél napig visszamegy 37,2re mondjuk. Holnap megyek vissza urológushoz, de kellene aggódjak?
A láz mellett kicsit étvágytalan vagyok, a pulzusom 115 körüli, a vérnyomásom átlag 100/70.
Azonban nem veszem szaporán a levegőt, magamnál vagyok stb. Antibiotikumot szedtem végig. Akinek van/volt tapasztalata ezzel kellene aggódjak? Nyilván a dokit megkérdezem majd.
Köszönöm a tippet a 4. kommentelőnek! Beszélek majd vele!
A 3-asra válasz az is lehet mert amúgy bazira begyulladt tegnap a torkom, a kórházba is mindenki köhögött.
Igen! Csak begyulladt a vesém "szerencsére", a baktérium tenyésztésem a vizeletben szintén negatív lett.
Azóta durván begyulladt a torkom, szárazan köhögök, úgyhogy valószínűleg elkaptam valami vírust és amiatt van lázam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!