Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A munkahelyi WC-re hogy...

A munkahelyi WC-re hogy szoktál leülni?

Figyelt kérdés

dec. 10. 21:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

10:

Van a WC fölött egy trapéz nalatok, és abba kapaszkodsz közben?

dec. 10. 22:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Meloban leulok simán.

Meg otthon is, meg bárki magánlakásában.

Mindenhol máshol guggolok. Eleg pici vagyok, sokszor van a térd vonalam felett a deszka akkor nagyon nehézkes és kellemetlen guggolni.

De szerintem aki nem tudja megtartani magát félguggolásban 20 mp-ig ott bajok vannak

dec. 11. 09:12
 13/21 A kérdező kommentje:

12:

Székrekedésed sosem volt? Amikor percekig kell dolgozni az ügyön?

dec. 11. 19:07
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Ennyi paranoiást. Bezzeg a sokkal retkesebb kilincset, mosogatószivacsot, billentyűzetet nem terítitek le retyópapírral.
dec. 11. 19:50
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Letörlöm, majd ráülök. Ha nagyon mocskos, inkább keresek másikat. Én nem tudom magam fölé guggolva megtartani.

És nem rakok wc papírból fészket, mert baromira dugulásveszélyes.

dec. 12. 18:39
 16/21 A kérdező kommentje:

“És nem rakok wc papírból fészket“

🤣🤣

dec. 12. 20:56
 17/21 A kérdező kommentje:
Engem meglep a WC-t szőrén megülő nők magas aránya. Nekem eddig kivétel nélkül az összes barátnőm fészket rakott magának papírból.
dec. 12. 20:59
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Aki azt írta simán ráűl az faxa😂s ha kicsi a cég? A véreid vagy mi? Idegen testek idegen testnedvekkel fúj. Azt csodálkoznak hogy mennek a nőgyógyászatra fertőzésekkel.A HPv nem csak nemi úton terjed mindenhol ahol a nemi szerv érintkezhet idegen mikoroorganizmusokkal. Vagy pl herpesz a fenéken. Vhaaaa. Sose ulok rá sehol a wc-ére még családba se🤮nem hogy munkahelyen. Gondosan 2 réteggel körberakom, plusz a lukba is teszek mert ha pisilek vagy kakilok a lukból szennyvíz felverődik a hüvelyembe. Gondoljátok végig. Milyen fertőket lehet összeszedni.
dec. 20. 14:52
 19/21 anonim ***** válasza:
44%
Voltaképp a céges klotyópapírból fészket rakok. Előző voltam😂főnők nem érti meg a kijáros kolléga se h 1 csomag wc papiŕ hova fogy ennyire😂😂😂
dec. 20. 14:55
 20/21 A kérdező kommentje:

18:

“A véreid vagy mi?” Na ezen is jót röhögtem!

Teljesen egyetértek, én is szoktam a lyukba is tenni papírt a visszafröcskölődés ellen. Pedig nekem nincs hüvelyem.

dec. 20. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!