Akik szerint a covid nem létezik, azoknak egy része tényleg úgy gondolja, hogy az emberek igazából a pánikba haltak bele tömegesen?
Mert olvastam már ilyet valahol, azt hiszem Facebook-kommentben. Tehát hogy mindenhol, ott is ahol magas arányban hulltak az emberek (pl. Olaszország, Egyesült Királyság) a pánik végzett velük igazából, amit a média gerjesztett a kitalált vírussal? Ezt elég nehéz elhinni. Nem azt mondom, nyilván lehetséges olyan, hogy valaki meghal a pániktól, de ahhoz valami extrém gyenge idegzetűnek kell lenni. És a tömeges előfordulásra nem igazán látok esélyt, hiszen alapvetően pszichés dologról van szó.
Na meg akkor ennyi erővel nem kellett volna pánikból eredő tömeges elhalálozásoknak történni 2001.09.11 után vagy az orosz-ukrán háború kitörésekor és azóta is?🤔
"Akik szerint a covid nem létezik, azoknak egy része tényleg úgy gondolja, hogy az emberek igazából a pánikba haltak bele tömegesen?"
Erről még nem hallottam ami azért furcsa, mert sok oltásellenes Face csoportba járok röhögni.
"Mert olvastam már ilyet valahol, azt hiszem Facebook-kommentben."
Hát ebből kiindulni már megbocsáss, de...
22: Mert akkor szerinted miből induljak ki?🤔 Ha tudnám, hogy tényleg vannak, akik így gondolják, akkor nem kérdezném. Nyilván felmerül, hogy aki ilyet kommentel, az esetleg csak trollkodik. Ahogy írom, mimdkettőt megkérdeztem, az egyik esetben csak egy laposföldes szintű félmisztikus zagyválást kaptam, a másikban pedig nem is reagált az illető.
Ami tény, hogy a vírus létezését elég sokan tagadják. Hogy a halálesetekre ki milyen magyarázatokat kreál, az viszont eltérő. Van aki azt mondja, hogy csak az influenzát nevezték át, valaki azt hogy mérget szórtak a levegőbe (lásd az itteni 1-es választ), valaki hogy az 5G ölt, valaki pedig azt, hogy hamisították a statusztikákat. És úgy vélem, valaki a kérdésem tárgyának megfelelő elképzelést képviseli.
24: Értelmes ember, ha egy kérdést értelmetlennek talál, akkor továbbgörget és nem pedig beszologat.
Amúgy akkor ennyi erővel a laposföldhívőkről szóló kérdések is fölöslegesek? Hiszen általában azok is az ő logikájukat akarják megfejteni.
Ja, itt nem fog senki gondolkodni, ez egy vallási háború. Vannak a hős igazhitű rettegésellenesek, meg a "rettegők, az ellenség akiket ha legyőznek, mindenki üdvözül, ráborul egy aranybánya a házára (bocs albéretre) és beleszeret az álomnő, és híres lesz, mindenki őt fogja dicsőíteni.
Aztán vannak akik meg igaz hitű orvoshívők és rettegésellenes-ellenesek, őket se lehet gondolkodásra késztetni semmivel. Akik meg ezt nem vallásháború jelleggel látják és ezeket a vallásosakat nézik, fogják a fejüket, sírnak, nevetnek, mikor milyen hangulatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!