Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik szerint a covid nem...

Akik szerint a covid nem létezik, azoknak egy része tényleg úgy gondolja, hogy az emberek igazából a pánikba haltak bele tömegesen?

Figyelt kérdés

Mert olvastam már ilyet valahol, azt hiszem Facebook-kommentben. Tehát hogy mindenhol, ott is ahol magas arányban hulltak az emberek (pl. Olaszország, Egyesült Királyság) a pánik végzett velük igazából, amit a média gerjesztett a kitalált vírussal? Ezt elég nehéz elhinni. Nem azt mondom, nyilván lehetséges olyan, hogy valaki meghal a pániktól, de ahhoz valami extrém gyenge idegzetűnek kell lenni. És a tömeges előfordulásra nem igazán látok esélyt, hiszen alapvetően pszichés dologról van szó.

Na meg akkor ennyi erővel nem kellett volna pánikból eredő tömeges elhalálozásoknak történni 2001.09.11 után vagy az orosz-ukrán háború kitörésekor és azóta is?🤔

nov. 18. 09:52
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
9: Egy kissé túldramatizálod a dolgot. Miért lennék pszichésen megtört? Feltettem a kérdést, mert érdekel a dolog, hogy mik játszódnak le az ilyenek fejében. Akárcsak szórakoztató jelleggel is. Most ez olyan dolog, hülyeségnek tartom a laposföld elméletet, de ettől függetlenül szoktam róla olvasgatni és videókat nézni, leginkább azért, hogy egy jót röhögjek.
nov. 18. 13:36
 12/33 A kérdező kommentje:
Válaszoltam én a Facebookon is, de a legutóbbi esetben az illető semmit nem reagált. Egy korábbi esetben egy másik személy reagált, de csak azt, hogy ő nem fog nekiállni magyarázni a dolgot, nekem kell felébrednem és meglátnom, hogy mivel vernek át.
nov. 18. 13:39
 13/33 anonim ***** válasza:
23%

12

"Akárcsak szórakoztató jelleggel is. Most ez olyan dolog, hülyeségnek tartom a laposföld elméletet, de ettől függetlenül szoktam róla olvasgatni és videókat nézni, leginkább azért, hogy egy jót röhögjek."

Akkor meg miért nem a humor kategóriát olvasgatod?

Jó trollkodni?

nov. 18. 13:49
 14/33 A kérdező kommentje:
13: Szerintem neked is szövegértési gondjaid vannak. Még egyszer leírom, arról van szó, hogy érdekelne, hogy akik így gondolják, azok mivel magyarázzák a dolgot.
nov. 18. 13:52
 15/33 anonim ***** válasza:
Ha az érdekel, mi játszódik le egy ilyen ember fejében, hozzá fűzd a kérdést, ide is úgy írd ki, hogy nem kívülállók válasza érdekel, hanem azoké, akik így gondolkodnak. Mert ez így csak provokáció és önmegerősítést váró kérdés lett. Ha magadtól nem tudod összerakni, hogy 8 milliárdan vagyunk, különböző véleménnyekkel, akkor valami nem stimmel veled.
nov. 18. 13:59
 16/33 A kérdező kommentje:
15: Bocs, de itt ti trollkodtok. Ahelyett hogy a kérdésre válaszolnátok, vagy ha nem tudtok, továbbgörgetnétek, itt kommenteken keresztül azon megy a rugózás, hogy mi a fenének tettem fel a kérdést. Ez sem éppen normál emberre valló viselkedés.
nov. 18. 14:07
 17/33 anonim ***** válasza:

Most komolyan, számodra nem egyértelmű, hogy ordító logikai hiba kívülállókat kérdezni?

Lebutítva: Olvasom valahol, hogy Józsika szereti a sütőtököt chili paprikával. Ahelyett, hogy Józsikát kérdezném, miért szereti, vadidegen embereket kérdezek róla, hogy miért nem utálja. Ezzel közelebb jutok a válaszhoz? Nem bakker, mert nem a valódi ok érdekel, nem Józsika észjárása érdekel, hanem az, hogy másoknak is az legyen a véleménye, mint nekem, erősítsenek meg, hogy utálni kell a sütőtököt chili paprikával és ez így jó, így helyes. Leírom mégegyszer. 8 milliárdan vagyunk. Az lenne a csoda, ha mindenki ugyanúgy gondolkozna. Mit izgat ennyire, ki hogy él, mit gondol? Miért trollkodás, ha rávilágítunk, hogy veled van baj, ha Gyakorira jössz fröcsögni egy nyomorult Fb hozzászólás után is?! Szerinted ez "normál emberre valló viselkedés"? Emészd meg, hogy valaki írt egy ilyen kommentet és lépj tovább. Normál ember fel sem veszi az ilyet, nemhogy kérdést írjon ki róla.

nov. 18. 15:26
 18/33 A kérdező kommentje:
17: De amúgy hol irok én olyat, hogy csak kívülállók válaszát várom?🤔 Tőlem olyanok is írhatnak, akik ezt a gondolkodásmódot képviselik.
nov. 18. 15:38
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

"A kérdésem azokról szól, akik szerint a vírus nem is létezik"

AzokRÓL! Mások kivesézéséről. Egy darab kérdésed sincs, ami az érintettekhez szólna, csak várod, hogy valaki bólogasson veled.

nov. 18. 15:51
 20/33 A kérdező kommentje:

19: Ezt gondolod te. Attól, hogy írom, hogy róluk szól, miért ne kommentelhetnének ők is?

Másfelől meg: Miért ne lehetne az, hogy mondjuk valakinek a rokonai vagy ismerősei közt van ilyen gondolkodású, és mint jó ismerője, tud róla nyikatkozni?? Nem igaz, hogy ennyi fantázia nem szorult beléd! Persze egyszerűbb kötözködni meg beszólni.

nov. 18. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!