Levette a nővér a kesztyűjét a vérvételhez, hogy jobban ki tudja tapintani a vénámat. Elkaphattam valamit?
Figyelt kérdés
Azt nem láttam, a tűhöz hozzáért-e a kezével, amikor megmérdeztem, rendben van ez így, azt mondta persze, minden steril. Lefertőtlenítette előtte a szúrás helyét.ma 07:44
2/5 A kérdező kommentje:
Ja meg még a fertőtlenítés után megtapogatta egyszer.
ma 07:58
3/5 anonim válasza:
Olyat nekem is szokott, még soha semmit nem kaptam el.
5/5 anonim válasza:
Ez akkor lenne probléma ha a nővér mondjuk kimenne és megmosná a kezét a földön lévő esővízben aztán úgy tapogatna, de egyébként semmit nem fogsz elkapni.
Van akinek nagyon paskolni, tapogatni kell a karját, hogy az ember találjon rajta szúrható vénát. Persze szakma szabályai szerint fertőtlenítés után már nem nyúlunk hozzá, dehát ebből kb csak akkor lenne baj ha sáros kézzel jól bekenne és úgy szúrna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!